Ansigtsudtryk der gør en forskel..


Der har været meget stille på bloggen under min ferie, men jeg nød det simpelthen så meget. Jeg kom helt ned i gear og slappede så meget som muligt af. Helt slapper jeg dog aldrig af, der er altid lige lidt arbejde eller emner til blogindlæg osv. der kører rundt oppe i hovedet. Og under den her ferie, har jeg også været i fuld gang med at sælge min lejlighed, så lidt har der rumsteret der oppe.

Én ting jeg dog ikke har bekymret mig om, var hvad andre tænkte! Jeg gad simpelthen ikke bruge min ferie på at tænke på om andre syntes det var ulækkert eller grimt eller synd eller sejt, eller hvad de nu måtte tænke når de så min pose. Jeg havde købt en bikini og jeg havde tænkt mig at få sol på maven, så måtte alle andre tænke lige præcis hvad de ville. Bevares, det var ikke en bikini hvor posen hang frit. Det var en højtaljede bikini som dækkede det meste af posen, men ikke toppen.Jeg har ingen anelse om hvor mange der bemærkede noget. Dog så jeg to gange, at nogle lagde mærke til det og de to havde vidt forskellige reaktioner. Den første jeg lagde mærke til, var en mand i poolen da jeg var på vej til at hoppe i poolen. Han kiggede meget lidt diskret på min mave og vrængede på næsen for så at hive fat i sine sønner og hive dem med op af poolen. Jeg skal ikke kunne sige hvad han tænkte, men det var ikke den fedeste oplevelse. Så selvom jeg siger jeg var ligeglad, så rammer sådan noget alligevel lidt. Det tror jeg ikke man kan undgå, uanset hvor selvsikker og ligeglad man er. Og hvem ved, det kan jo være han bare har kigget og undret sig over hvad det egentlig var, så det behøver slet ikke være så negativt det der har gået gennem hovedet på ham, men jeg oplevede det som ubehageligt.

Anden gang jeg oplevede at en kiggede meget lidt diskret, var ved stranden da jeg var på vej i vandet. Her kommer der to damer gående mod mig, hvor den ene af dem meget tydeligt har fået øje på min pose. Hun kigger rigtig meget på den og efterfølgende op på mig, sørger for at få øjenkontakt med mig og smiler bredt. Igen ved jeg ikke hvad der har gået gennem hovedet på hende, men det var så dejligt og bekræftende en oplevelse.

Så et lille smil kan gøre meget og ens måske ubevidste ansigtsudtryk, kan gøre stort indtryk på folk - uanset om det drejer sig om en stomi eller ej.

 

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

Synes godt om

Kommentarer