Vet inte riktigt vad jag vill egentligen

Börjar fundera på vad jag verkligen vill med honom då jag har så svårt att veta var jag har honom. Är jag kär i honom eller är det bara att jag längtar efter någon? Vad känner han ärligt för mig? Är han osäker eller bara oerfaren eller leker han bara med mina känslor?


Det här är frågor jag ställer mig själv hela tiden. Han sitter och spanar in mig varje lunch på jobbet ändå vågar han inte hälsa. Han påstår han inte vet vem jag är eller att vi ens dejtat. Något som gör mig väldigt besviken och fundersam vad han faktiskt håller på med. Nu skrev jag ett långt mail till honom på en fejkad messenger i helgen som jag inte kommer logga in på något mer. Där beskrev jag precis vad jag känner för honom och att jag tycker det är jobbigt när han glor på mig. Att jag gärna vill han ska vara ärlig för det är så jobbigt att gå runt varandra som katten runt het gröt. Vi kan ändå komma att få jobba med varandra framöver i vinter och då måste man kunna prata med varandra.


Brukar rådfråga folk i min närhet som känner honom hur de tror att läget är. De flesta har oxå de sett hans blickar på mig och svartsjuka. Så skönt att se att det inte bara är jag som reagerat. Flera av dem tror att han med stor sannolikhet gillar mig men inte vågar ta steget, att han är osäker eller helt saknar erfarenhet av tjejer. Något som jag oxå funderar på om så kan vara läget.


Ofta pratar vi sex på jobbet, mycket på skämt men det uppskattas inte riktigt av honom. Vid ett flertal tillfällen har han gått därifrån när det blivit för intimt. Han deltar aldrig i dessa diskussioner utan sitter oftast tyst och kollar in i väggen eller upp i taket. Det är som han inte riktigt vet hur han ska handskas med situationen. Har även pratat med en kille som själv var oskuld långt upp i åldern där mycket jag berättat stämmer in på att han är extremt oerfaren. Något som jag faktiskt inte bryr mig om. Jag är kär i personen han är inte i hans erfarenheter. Det har jag skrivit till honom vid ett tillfälle och då fick jag lite uppfattningen att mina misstankar stämmer ganska bra. Berättade för honom att jag inte haft några mängder med killar och då skrev han något om att han förstod att jag inte brydde mig om det att det var snällt jag tänkte på honom oxå.


När jag var 25 var jag tillsammans med en kille som faktiskt var oskuld men det är skillnad på att vara det vid 25 och vid 40. Klart det kan vara jobbigt. För något är det som gör att han tvekar att släppa in mig i hans liv. Något som gör honom väldigt osäker för jag är säker på att det finns något där. Speciellt med tanke på hans blickar, hans rodnad och svartsjuka när jag pratar med andra killar. Det roliga är att de flesta jag pratar med vet om mitt intresse för honom och tycker det är extra kul att driva med honom.


Nej man ska väl börja fundera på morgondagen då det är jobb igen. Helgen går alldeles för fort. Får väl se vad veckan har att ge då sonen är hostig igen. Han får vara hemma imorgon med sin pappa sen är han inte bra på tisdag måste jag vabba. 

Gillar

Kommentarer