Varför kan du inte respektera mina känslor

Ja varför kan du inte respektera mina känslor P? Har bett dig så många gånger att respektera mig, att inte ge mig förhoppningar som inte finns. Jag mår dåligt av att hela tiden hoppas på något som ändå inte finns där. Samtidigt ber han mig att respektera honom och lämna han ifred, sen kan han inte göra samma sak tillbaka.

Idag valde jag att ignorera honom så mycket jag bara kunde, även om det var väldigt jobbigt och det gjorde ont. Visst kan kärlek göra väldigt ont när den är obesvarad samma sak gäller om personen man gillar bara leker med en. När jag valde att ignorera honom kändes det som han försökte söka min kontakt än mer. Ta bara som exempel imorse när han hade bytt om då satte han sig så han såg mig, han tittade åt mitt håll flera gånger. Strax innan jag skulle åka till dagens första jobb hamnade jag precis där han satt men kollade inte på honom kände ändå att han försökte söka min kontakt att han ville jag skulle titta på honom. Vid frukost satt jag med ryggen mot honom så såg honom inte alls. Vid lunch sedan satte han sig på sin vanliga plats. Fick då några blickar på honom där jag uppfattade att han tittade på mig med en förälskad blick. När han sedan såg jag inte tittade tillbaka blev han helt annorlunda och såg ganska sammanbiten ut. Som han var väldigt besviken sen gjorde han inte så många mer försök under dagen.

Han måste respektera mig oxå när jag ber honom om saker. Just nu gör det väldigt ont men jag kan inte gå runt och hoppas på något som aldrig blir. Jag kan faktiskt ärlig säga att jag älskar P men för det inte ska smärta för mycket försöker jag hålla mig på avstånd.

En annan sak som faktiskt hände under dagen var att Per slängde sin mat samtidigt som mig. Vanligtvis brukar vi hålla oss ifrån varandra. Så där blev jag lite förvånad faktiskt.

Imorgon är ledig dag så då ses vi inte, sen väntar jobbhelg för oss båda till helgen. Vi får väl se vad som händer ska försöka haffa honom något dag för vi behöver verkligen prata tänker inte trippa på tå för honom i matsalen.

Gillar

Kommentarer