SEMESTER

Äntligen är den kommen semestern som jag längtat! Kämpat hela denna vecka med att ens orka komma upp ur sängen samt ett mående som inte varit på topp. Här ska tas ett par dagar med lugnt, sen sätta igång med allt som ska göras under ledigheten. Tyvärr kommer väl som vanligt inte hälften bli gjort, men man måste ha ambitioner här i livet!

Skönt är oxå att exet börjar jobba om en vecka. Han har ärligt inte gjort något med barnen på 3 veckor. Skylt på han inte haft pengar, ej kunnat åka iväg pga barnen osv. Visst barnen klarade sig själva i över två veckor drygt innan han hade semester så de hade allt klarat sig utan honom oxå. De två senaste veckorna har även mamma/mormor varit ledig så de har haft en vuxen på nära håll. Själv har jag inte varit så långt bort att jag inte kunnat komma hem om det varit något.

Varje morgon har han väckt dottern för hon inte ska få sova. När man sedan idag ber honom gå ner med tvätten till mamma i tvättstugan blir han galen. Skäller på jag bara sover, inget gör hemma. Nej men hallå jag har jobbat heltid, där det saknats folk varje dag så man jobbat för flera. Brukar säga han skulle inte klara av en dag på mig jobb utan att bryta ihop. Han kan inte ta kritik och skyller alltid ifrån sig på andra. Aldrig fått lära sig vad ansvar är för alla har alltid skött allt åt honom. Helt sjukt han är 45 år men beter sig som en bortskämd tonåring. Anser ofta inte att barnen är hans ansvar för han har ju semester, då måste man få vara ledig. Jaha så när ska jag vara ledig då. Trots jag jobbat heltid har jag många gånger tagit barnen och gjort saker. Allt kostar inte pengar som att bada i sjön, besöka en lekpark eller åka ut i skogen. Han har inte ens tagit med dem till deras farmor för han orkade inte ta konflikten då de inte ville åka dit. Så jävla konflikträdd är han!

Nu ska jag vila lite sen försöka hitta på något med barnen eller städa hemma beroende på vädret ute!

Gillar

Kommentarer