Plötsligt händer det!

Plötsligt händer det jag väntat på i över ett års tid! Jag har skrivit till P och uttryckt hur jag känner för honom men även bett honom vara ärlig mot mig. Jag har i två dagar undvikit P så mycket jag kunnat just för jag är så kär i honom att det gör ont.

Idag mötte jag P i korridoren när han var på väg ut och jag på väg till kontoret, jag kollade inte på honom eftersom jag ändå aldrig får någon respons av honom sen tycker jag det är pinsamt att möta honom själv för är så rädd han ska hoppa på mig. Istället verkar han vara på toppen humör och nämner namnet jag använde när jag skrev till honom. Fast jag undvek honom ändå resten av dagen just för jag vill inte hamna i konflikt med honom.

Jag hade innan detta tillfälle redan fått flera leenden från hans håll, som det sken om hela honom idag. När jag sedan höll på med schemat på lunchen tittade han rakt på mig med ett leende. Såg han försökte söka min blick flera gånger men jag låtsades inte om det, för jag vet ärligt inte om han driver med mig eller vad han håller på med. Jag vill inte tro något som kanske inte är sant för jag vill så gärna det ska vara sant! P är den enda jag verkligen vill ha men är det han visar sant eller driver han bara med mig?

Reagera oxå över att han stirrade på mig när han kom in efter dagens sista jobb då jag satt ute. Bytte sedan om och satte mig på kontoret men gick ut en stund till då alla gick utåt. Jag hade parkerat bredvid Ps bil idag då det var enda parkeringen som var ledig just då så kändes lite pinsamt. P gick före mig och jag såg han vände sig om flera gånger men jag pratade med några andra kollegor och hade ingen brådska till bilen så Phann åka innan jag kom till min bil. Annars brukar han alltid sitta kvar och invänta mig. Han kanske hörde jag skulle till banken, men får hoppas jag vågar ta modet till imorgon och titta på honom för hur ska han annars tro på det jag skrivet? Då kanske han åter tar det som trakasserier bara. Jag vill bli tillsammans med honom!!!

Gillar

Kommentarer