Hur ska jag få honom att lita på mig

Idag fick jag se honom på lunchen men som vanligt vågar jag inte titta på honom. Hur ska han lita på att jag gillar honom när jag inte ens vågar titta på honom? Han såg inte lika sur ut idag iaf när jag såg honom.


Jag och en kollega var till McDonalds för att köpa lunch och när vi kom tillbaka var han redan där. Såg att när han hade ätit upp lunchen vände på sig för att kolla åt mitt håll. När jag inte gav han responsen han ville gick han istället. Jag tycker det är så svårt att veta hur jag ska hantera situationen då jag inte riktigt vet var jag har honom. Han verkar väldigt blyg och osäker i min närvaro trots vi träffats och pratat så mycket. Det är därför jag oxå blir osäker för jag är så rädd att jag tolkar honom fel. Ändå känner jag att det finns något mellan oss för varför reagerar han annars som han gör. Speciellt efter smset jag skickade honom där jag ifrågasatte honom varför han ljög om mig? Då blev han väldigt besviken på mig såg jag. Jag ville så gärna bjuda hem honom men det passade inte just den dagen. Känner att han och jag verkligen behöver prata men vill inte ta det på jobbet. Speciellt inte med tanke på hur mycket han hatar skitsnack så vill jag inte utsätta honom för det. Ändå har han väldigt svårt att ta att jag pratar med andra eller blir ihopparade med andra killar detta till trots att jag hela tiden sagt till honom att det är han jag vill ha!


Jag saknar honom varje dag så det gör ont. Även om jag älskar helg så är det jobbigt då jag inte får se honom på några dagar. Men hur ska jag få honom att våga lita på mig? Att våga ta steget till att inleda en relation med mig? Hans ord och hans kroppsspråk säger inte riktigt detsamma. Hans kroppsspråk säger att han gillar mig, andra säger att hans sätt att vara hur han blir blyg och osäker kring mig, att han blir svartis när jag pratar med andra bevisar att han gillar mig men att han inte vågar ta steget vidare. Jag har många funderingar om det men vågar inte skriva allt här ifall han nu skulle läsa vad jag skriver.

Gillar

Kommentarer