Hur kan man sakna någon så det gör ont?

Hur kan man ärligt sakna någon så det istället gör ont? Sen att sakna någon som egentligen inte ens är min är konstigare.

Imorgon har det gått en vecka sedan jag såg HONOM sist och med stor sannolikhet kommer det dröja drygt 3 veckor till innan vi ses. När jag vill se HAN springer jag aldrig på HONOM vilket är ganska lustigt. Tänk om man hade modet att åka hem till HAN och prata med HONOM öga mot öga, att red ut saker. Då kanske man skulle känna annorlunda och kunna gå vidare antingen tillsammans eller var för sig.

När jag kom hem i fredags efter jobbet fick jag ett väldigt konstigt sms, känner inte igen numret och inte heller fått svar när man frågat vem det är. Provade skriva in det på swish för att se om det fanns något men fanns inget konto knutet till numret. Inte heller hittar jag något på Google. Antar det är ett kontantkort för minns jag inte helt fel har jag fått från detta nummer tidigare oxå. Misstänkte då en annan kollega till mig men var inte den personen. Meddelandet var oxå lite luddigt.

”hurr mår du tycker om dej skönt med semester”

Lite olustigt är det att personen verkar veta att man har semester, därför undrar jag om personen finns i min närvaro på jobbet. Sen hur har personen fått mitt nummer? För mitt nummer finns inte att hitta på google då det är skyddat. Känns som det är någon som har mitt nummer men inte gärna vill ge sig till känna!

Gillar

Kommentarer