En natt med drömmar om honom

Vaknade imorse med ett stort leende men samtidigt lite panik över att ha drömt om fina P inatt. Känna himla konstigt att han inte varit och jobbat på sitt ordinarie jobb onsdag-fredag. Även om det oxå känts ganska bra för har inte känt mig lika stressad när han inte varit på jobbet. Normalt stressar jag upp mig för jag vill så gärna se honom, när jag väl gör det vågar jag ändå inte titta på honom! Helt sjukt egentligen hur man fungerar som människa.

Drömde ändå om honom inatt även om det var både hemska och bra drömmar.

Första drömmen minns jag ganska väl. Jag befann mig i närheten där han bor, skulle kolla på någon fotbollsmatch. Denna dröm kan hänga ihop med att brorsan skulle kolla på fotboll idag via nätet. P bodde väldigt annorlunda i drömmen mot i verkligheten. Helt plötsligt förvandlades hans hus (bor i lägenhet) till en fotbollsarena med olika läktare med staket, helt plötsligt föll P handlöst ner mot betongen som var en bra bit nedanför där han stod. Själv såg jag detta på avstånd och fick värsta paniken, trodde jag skulle förlora P där och då. Men i sista sekund lyckades han räddas och några fångade honom i luften. Tala om att det blev en lättnad för mig. Det ledde sedan vidare till att P satt i någon trappuppgång tillsammans med ett flertal kompisar. Här såg jag oxå honom på avstånd, men sökte oxå hans kontakt. Hans vänner sade han mådde bra och undrade varför jag sökte honom för de visste inte vem jag är. Fortsatte sedan att jag letade efter honom på något diskotek där jag ville dansa tryckare med honom. Sen minns jag inte jättemycket mer av drömmen. Har för mig vi på något sätt oxå avslutade just denna dröm i matsalen på vårt arbete fast det var inte vår arbetslokal.

Drömde även ytterligare en dröm som jag minns väl. P bjöd hem mig för att träffa hans pappa. Om jag inte minns fel var vi hemma hos P. Jag fick även träffa hans mamma. Båda hans föräldrar var jättetrevliga och verkade gilla mig oxå. Helt plötsligt ville P efter att jag träffat hans föräldrar inte umgås med mig längre. Hans föräldrar tyckte det var mycket tråkigt. Sen var drömmen tyvärr slut.

Som om ödet sedan var på min sida fick jag se honom idag. Trodde jag mötte honom tidigare under dagen men var en likadan bil som han har med annat registreringsnummer. Hade varit iväg och köpt Burger King då jag mötte honom. Blev att jag automatiskt tittade in i hans bil, det sjuka är att han gjorde detsamma tillbaka. Killen som säger han absolut inte gillar mig, gör allt åt andra hållet. Om han bara vågade släppa in mig i sitt liv, för han är verkligen den mest underbara kille jag någonsin träffat. Önskar så han kunde tro på det man säger, att hans självkänsla på det viset kunde växa. Jag älskar verkligen den här killen och vill dela resten av mitt liv med honom! Finaste P!!!

Gillar

Kommentarer