Ångest påhälsning

Idag har jag inte alls mått bra. Hade svårt att sova natten till idag, vaknade flera gånger så jag höll på bli galen. Ändå var jag relativt pigg när klockan ringde imorse. Tyvärr mådde inte psyket lika bra, tog mig ändå iväg till jobbet. Första stället på dagen gick bra. Sen när vi kom till nästa ställe började jag känna iskalla kårar på ryggen vilket såklart satte igång min ångest. Är väl medveten om att jag kan bli sån när ångesten är på intågande. Det är just nu min värsta period på året med mörkret ute. Mår alltid som sämst mellan november-januari. Vet egentligen inte varför men vänder gärna på dygnet eftersom att jag på något sätt mår sämst på dygnets mörka timmar vilket gör att jag hellre är vaken då och sover på dagen. Det för att jag ofta har stora sömnsvårigheter just när det är som mörkast.

Iaf så kände jag av de kalla kårarna. Berättade för min kollega jag mådde dåligt. Började sen att frysa och må illa, fick hämta en tröja. Skönt var så utvecklades det aldrig till någon riktigt stor attack utan klingade sedan av. Tyvärr kände jag av det resten av dagen oxå. Varit otroligt seg, lite illamående, frusen osv.

Nu har det blivit kväll och jag har redan lagt mig trots att klockan inte ens passerat 21 här. Imorgon står veckans sista arbetsdag på schemat så hoppas jag ska klara av den, sen har jag två lediga dagar.

Gillar