29 maj är dagen det ska ske!

Jag har satt datumet 29 maj som dagen jag ska prata med honom, då tänkte jag ta modet och åka hem till honom. Nu känner jag att vi måste verkligen sätta oss ner och prata ut för det går inte längre. Ena dagen kan han titta massor på mig för att nästa dag se på mig med avsky för jag i hans ögon pratat med fel person. När ska jag få honom att förstå att det bara är HONOM jag vill ha. Att det finns ärligt ingen annan kille för mig.

Jag har i 2 års tid kämpat för att glömma honom. Hur många chanser har jag inte haft till att dejta andra killar. Pratat med flera under våren som velat träffa mig och vi bestämmer något ett par veckor framåt. Egentligen känner jag inte den där känslan av att vilja ses men måste försöka glömma HONOM. Sen börjar det närma sig, jag drar mig sakta undan och kommer med dåliga ursäkter för jag inser att jag inte kommer få de känslorna för personen så länge HAN spökar i mina tankar. För det finns ärligt ingen som HONOM. Det är HAN jag sökt hela mitt liv, killen som gör jag kan vara mig själv, jag behöver inte göra mig till. Varför kan inte han känna detsamma som mig? Eller gör han det och det är något annat som gör HAN backar? Eller är det bara jag som vill se något som egentligen inte finns där?

Jag ger inte upp HONOM innan jag tagit alla mina chanser. Den 29 maj gäller det, men såklart kommer säkert mitt mod att svika mig igen... vi får se men denna gång ska jag satsa det är antingen vinna eller försvinna. Samtidigt så måste jag få ett slut, bara jag inte får svaret han träffat någon annan. För minns såväl när en kollega sade han kanske har någon redan som du inte vet, då gick det som kallas låtar genom hela mig för det gjorde så ont. HAN är allt jag vill ha, HAN jag vill dela resten av mitt liv tillsammans med för jag vet att HAN är det bästa som hänt mig utöver mina barn!

Gillar

Kommentarer