Gårdagens resdag och en 🌞-ig tisdag

Gårdagen var en resdag. Trots att flygtiden inte är lång så tar det nästan hela dagen att resa. Vi hade valt att ha lite längre tid på Arlanda nu när vi har Ozzy så att han hinner ut och kissa och röra på sig mellan flygen.
Vi lunchade på Alfredos på Arlanda, så gott, alla var nöjda med maten. Båda flygningarna gick toppen bra, både barn och hund skötte sig exemplariskt.

Vaknade till en härlig dag med solsken. Stefan åkte till jobbet på morgonen och jag startade dagen med en härlig jogg. Solen strålade, stannade till vid vattnen för lite stretch och styrkeövningar 🏃🏽‍♀️💪🏼🌞.

Efter alla ätit frukost cyklade vi ner till Vilettaparken. Vi kastade boll och frisbee. Ozzy hängde såklart med. I parken bredvid en bänk hängde ballonger, jag var såklart tvungen att gå dit och titta. Bredvid bänken hängde en låda som jag öppnade. Inne i lådan fanns böcker att låna och sitta i parken och läsa. Så smart och så mysigt.

William kom ner och hängde med oss när han hade vaknat.

Under efter em följde Lucas och William med Kevin och Colin till Alphamare, ett bad i Rapperswil.
Vi övriga åkte upp till Zugerberg där vi njöt av utsikten och solen. Vi drack kaffe på deras café och barnen tog varsin choklad fondant 😋.
Grillmiddag på kvällen med kyckling, kött, majskolvar och sötpotatis 😋.
Kram alla fina❤️

Gillar

Kommentarer

Borgarudden892
Borgarudden892,
Kontraster ni i kortbrallor o vi fryser nästan. ❤️❤️😘😘🌞🌞nouw.com/borgarudden892
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229