Header

Klockan är 08.34. Ljuset sipprar in i källarn. Ännu en tomtegrötskorv öppnad. Vad passar väl bättre än ett ordentligt glas påskmust till?

Likes

Comments

Hej alla vänner! Idag är det en festdag i Källar'n.

Varför då kan ni nu fråga.

Jo, tackar som frågar, det ska vi gärna förklara. Ni vet hur det brukar fungera när det är ledigt från skolan en torsdag? Då blir plötsligt fredagen sympatiskt nog också ledig för att den ligger inklämd mellan torsdagen och helgen. Hur trevligt som helst. Och självklart måste det vara likadant med festdagar! Igår var det kärlekens dag, klart godkänd som festdag. Morgondagen vill förstås inte vara sämre, och drämmer till med Hannas födelsedag! Hurra säger vi!

Logiken säger därmed att det måste vara en iklämd festdag även idag - söndag dessutom. Hurra igen! Finmiddag!

Källar-kärlek <3

Skål för Källar'n och Livet.

Och efterrätt, färsk ur containern.

Likes

Comments

I vår källare finns bananer och rosor. Därtill hör flugor. Somliga är små, andra stora. Vissa är insekter, andra något annat.... Några kan se, andra har ögon av en skuren kavring. Gott.

Likes

Comments

Nu lägger vi ner bloggen.

...

Va?

Några dagar alltså. Vi båda ska bort under helgen, den ena till familjen i Stockholm och den andra till Linköping för att dansa fötterna av sig i folkmusik-glädje. Hurra vad kul! Men så mycket Källar-äventyr blir det då inte. Vi ses senare istället!

Tjohej!

OBS tjyvar göre sig icke besvär, huset är inte tomt för att vi är borta. Haha, tji fick ni! 

Likes

Comments

Som ni såg i förra inlägget har vi besudlat vår källare med doften av kokande äpplen den senaste timmen! Vilken fröjd för näsa, mage, själ och hjärta.

Här är vi några steg vidare: Den optimistiska mängden burkar vi ville fylla och det slutliga, något mindre men ack så fantastiska, resultatet. Kom förbi och smaka!

Sov gott och dröm äppelsöta drömmar!


Likes

Comments

Kvällens oslagbara kombo: Äppelmoskok + Bonde söker fru


Likes

Comments

Nattens dumpster-äventyr gav god skörd. Nu får vi och alla våra vänner frossa i bullar med rosa strössel! Frid och fröjd i kvadrat!

Värre är det för alla kylvaror som inte kommer trivas så värst bra i en kyl som är 20 grader varm för tillfället. Så vi låter dem smugglas ut genom fönstret i en hjälpsam kastrull och ha hajk över natten. Ha det så bra, Mat, vi ses imorrn!


Likes

Comments

Nu har vi en blogg. Klockan är fem i tio och snart är det dumpsterdags.
Välkommen till vår källarmusikal!

Ps. Hanna diskar på golvet och Carro frostar av frysen. Livet är en fest.

Likes

Comments