Jobblivet efter IVA

Under sommaren har jag varit månadsanställd, alltså fått min lön samma månad som jag jobbat istället för månaden efter som de timanställda. För några veckor sedan kom cheferna på att jag hade några semesterdagar att ta ut. Inte mig emot efter en sommar med heltidsarbete på intensivvårdsavdelningen. Så de la in två veckors semester och nu är de veckorna redan slut. De har gått så fort. Imorgon är jag ledig och sen är det några jobbdagar innan semestervikariatet är slut.

Efter vikariatet då? Ja, då blir jag timmis på IVA. Och så har jag fått jobb i resursgruppen på medicinkliniken. Hur otippat? I tisdags var jag på intervju för en tjänst på stroke/neuro/geriatriken och under intervjun nämnde de sin resursgrupp och jag sa att om jag inte fick tjänsten jag var där för så skulle resursen vara intressant. Lämnade intervjun utan några större förhoppningar. De hade redan haft ett tjugotal intervjuer före mig och fler skulle de ha, ansökningstiden går ut först nästa helg.

Men så i onsdags, dagen efter intervjun, ringde chefen för Medicin G och och förklarade att efter min intervju hade en undersköterska kommit in och sagt upp sig så de behövde en vikarie rätt omgående. Min nuvarande chef på IVA hade inte haft något negativt att säga om mig och eftersom jag verkar vara en trygg och stabil tjej så erbjöd hon mig en tjänst i resursgruppen. Så himla roligt det ska bli! Resursgruppen servar hela medicinkliniken vilket innebär att det är flera olika avdelningar att lära sig så småningom. Men först medicin G.

Gillar

Kommentarer