Ett tips till dig som gillar att skicka och få brev

Har du hört talas om Snigelpostklubben? Inte? Kort och gott handlar det om att skicka och få fysiska brev i brevlådan.

Jag fick nys om den på Instagram för några månader sedan och blev nyfiken. De har en hemsida (klicka här) och finns som sagt på Instagram (klicka här).
Vid varje månadsskifte kan man anmäla sig till något av deras teman eller lägga upp en sökesannons för brevvänner.

I somras anmälde jag mig till två teman. I Semestersniglarna skrev jag ett brev på temat semester där jag berättade att jag har jobbat hela sommaren men försökt göra små utflykter med familjen. Det brevet fick jag sedan svar på. Jag fick också ett brev från en annan person som jag svarade på.
I Vykortssniglarna skickade jag, precis som namnet antyder, ett enkelt vykort med en liten sommarhälsning. Tanken var ju såklart att jag också skulle fått ett vykort, fast av någon annan än den jag skickade till, men det har jag inte sett till och de som är administratörer i gruppen har försökt att efterlysa kortet men utan resultat. Tråkigt, men sånt händer.

Nån månad var det inget tema som kändes som att det passade mig så då hoppade jag helt enkelt över. Men så nu förra omgången så var ett tema Skottsniglarna. Därigenom har jag både delat med mig av och själv fått sticklingar.

Idag har jag planterat de sticklingar jag fick i veckan. Pelargoner, palettblad och elefantöra. Själv skickade jag sidenblad, zebrablad, pelargon, bägarranka och en grön växt som jag inte vet vad den heter.

Det ska bli skitkul att se när de tar sig och växer sig stora. Har egentligen aldrig varit så bra på att ta hand om växter men jag blir bättre och bättre. Så många krukor med blommor som vi har här nu har jag aldrig haft samtidigt förut. Stackars Håkan får stå ut med mina krukor som står överallt.

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg