En vecka

Okej. En vecka kvar av min föräldraledighet. Jag har varit hemma på heltid i drygt två år nu. Det känns helt galet när jag tänker tillbaka på det. När jag gick hem från jobbet den där fredagen i mars 2017 visste jag ingenting om hur det är att vara förälder. Nu, två år senare, har jag väl egentligen fortfarande ingen koll... Men alla lever och mår bra, det måste ju ändå vara det viktigaste.

1 maj påbörjar jag en fyra månader lång tjänstledighet. Den perioden ska användas till att sommarjobba på sjukhuset. På intensiven. Det ska bli så himla roligt! Jag är sådär lagom nervös, precis som man ska vara när man står inför nya utmaningar. Jag börjar med en kvällstur så jag behöver inte rivstarta med att gå upp okristligt tidigt första dagen. Kommer hinna äta lunch med familjen innan jag åker iväg.

Ungefär en månad efter att jag börjar jobba så kommer barnen att börja på förskolan i Hjältevad, Skogsgläntan. Det är också där det kommer att vara sommaröppet i år. Vi kommer att behöva barnomsorg även på sommaren så det är skönt att de inte kommer att skolas in på ett ställe för att sedan slås ihop med de andra förskolorna på en annan plats.

Gillar

Kommentarer