Doppresenten

Igår var vi bjudna på dop i Jönköping. Google maps sa 1 timme och 20 minuters resa så vi bestämde oss för att 1,5 till 2 timmar innan behövde vi åka hemifrån för att slippa stressa pga trafik eller väglag. Sagt och gjort, vi blev färdigklädda i bra tid och kom iväg ungefär den tid vi hade tänkt oss. 20 minuter hemifrån kommer jag på att presenten till dopbarnet ligger kvar hemma, fint inslaget i god tid dagen innan, i en påse på matbordet. Vi hinner inte vända tillbaka och hämta den. Svordomar kom ur mammans mun och hon var så rackarns sur på sig själv. 
Jaja, det var ju bara till att gilla läget och tänka om. Kollade klockan och eftersom vi var i bra tid bestämde vi oss för att det fick inhandlas en n present när vi kom till Eksjö. Eftersom Håkan är den snabbare av oss blev det hans uppgift att springa till leksaksaffären och köpa något likt det jag köpte förra helgen. Han hittade vad han skulle och vi parkerade i Jönköping en kvart innan dopgudstjänsten började. 
Simon blev döpt och efteråt bjöds på pastasallad och tårta. 
Vilken tur att allt löste sig, jag såg framför mig hur vi skulle gå på dop utan att ge det nydöpta barnet en liten gåva på sin stora dag.

Gillar

Kommentarer