Header


Hej alla! Nu är det såhär att jag har precis beställ ett nytt telefonnummer, så att jag inte behöver/kan ha någon kontakt med tjejen alls! Om jag någonsin ska kunna må bra igen så kan jag inte få sms/samtal från henne och eftersom jag inte kan blockera någon på telefonen så fanns det bara den lösningen.

Nu ser jag på lite youtube och ska väll lägga mig snart så jag får lite mer sömn än natten till idag! Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter.

Ta hand om er! /M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Nu har en dag till börjat lida mot sitt slut, och en ny natt väntar. Har inte vart ensam speciellt mycket idag så det har känts lite bättre än igår. Men snanrt kommer en panikattack som igår kväll, och då får jag ta det där ifrån! Nu ska jag ta mig en till promenad i detta isväder och sen ett varmt bad. Små steg hela tiden så att jag orkar.

Längtar efter att känna en riktigt glädje igen, att kunna sova ordentligt, kliva upp på morgonen och känna att dagen är underbar. Utan att klaga för mycket, så är den ända tiden på dygnet då jag faktiskt mår bra är när jag sover, vilket jag gjorde ca 4 timmar utspridd över natten. 

Som sagt ska jag ta en dag i taget, så jag tillslut inte behöver tänka på tjejen och kan fokusera på andra saker. Många jag pratar med säger bara: men glöm henne, tänk inte på henne igen! MEN hon finns i mina tanka varje minut av min vakna tid, och det går inte att bara sluta tänka! 

Likes

Comments


Go'morgon alla! Gårdagen var väldigt jobbig, med hemska tanka och jobbiga stunder. Lyckades sova lite hit och dit vilket känns bättre än ingenting alls. Nu försöker jag få i mig en kopp kaffe innan jag ska ta en promenad. Men det är -17 grader där ute så är inte så jätte taggad på att gå ut. Men mår lite bättre när jag fått ljus och luft.

Nu är det bara försöka ta en dag i taget, och försöka tänka positivt även om det inte känns som att jag kommer må bra igen. Känns bra att ha familjen som stöttar mig, även om jag bara vill prata med exet igen. Men måste försöka vara stark och tänka på hur fel det blir. Och hon vill inte ha något med mig att göra, av någon anledning.

Nu ska jag ta en kort promenad. /M 

Likes

Comments


Go'kväll på er kära människor​! Nu är det såhär att jag har nått min gräns nu, jag är helt nere i botten och har det riktigt fruktansvärt. Jag mår så dåligt över en massa saker som hela tiden finns i mina tanka. Det är framförallt på grund av tjejen jag vart hos sen i Augusti. Som det nu är helt över med, för all framtid. Och det är bra egentligen för hon gör mig bara ledsen och får mig att må sämre. Men ni som vart riktigt kär i någon vet hur äckligt jobbigt det kan vara när man tvingas bryta all kontakt. Jag skriver detta här på bloggen för att det känns bra att få ur sig, och särskilt på kvällen när man bara tänker på henne hela tiden. Imorgon måste jag kontakta läkare, så jag kan få hjälp med medicin mot den här deprissionen.

Har du mått riktigt dåligt någon gång, eller kanske du gör det nu? Då vet du hur jobbigt det är att hela tiden 24/7 är ledsen, har tappat livsgnistan helt och bara vill gråta och skrika. När du inte kan sova på nattten och bara vill supa skellen i bitar, för att slippa tänka, så ångesten försvinner. Men det blir bara värre och värre. Man sitter liksom fast i helvetet och kan eller orkar inte ta sig uppåt. Där är jag nu, och jag vill inte vara här mer nu. Vill bara vara glad och fungera som människa igen! Glömma tjejen och inte tänka en tanke på henne mer, någonsin! Men det kjommer ta tid och det kommer vara jobbigt! Tur att jag har en fantastisk familj som stöttar mig och vill mig väl, utan dom hade jag inte klarat det här! Aldrig! 

Behövde bara skriva av mig lite, ta hand om er! /M 

Likes

Comments

Hej på er alla! Nu har jag tänkt börja blogga igen, efter ett väldigt långt uppehåll!

Så här ligger det till, att jag slutade skriva i bloggen när jag började må dåligt, och sen dess har jag inte haft lust eller ork att ens tänka på att skriva. Exakt detta skrev jag i mitt förra inlägg från i September men måste ju börja med att skriva varför jag inte vart aktiv och snabbt hur saker och ting ligger till.

Som jag skrev i förra inlägget så mådde jag väldigt dålig och ville inte blogga, men sen skrev jag även att jag börjat jobba på Coop och träffat en tjej som heter Jenny. Nu är det inte så längre, jag har inte kvar jobbet på affärn tyvärr, men jag är vän med tjejen. Jag har börjat må psykiskt dåligt och ska till Edsbyn för att sjukskriva mig i Februari, så där har ni lite fakta om hur det ligger till sen sist. Nu är det bara hoppas på att vintern tar slut så det blir varmare och ljusare.

Hoppas ni har det underbart där ni är! /M


Likes

Comments

Hej på er alla! Nu har jag inte vart aktiv på väldigt länge, och anledningen har vart att jag mått dåligt och tappade lusten att skriva helt och hållet! Så jag bestämde att jag skulle ta en längre paus och se om jag kunde få tillbaka motivationen. Och nu känner jag att jag vill börja med bloggandet igen.

Det har vart både tråkigheter och roliga saker som hänt mig under den här tiden, men om jag ska skriva allting så kommer det ta väldigt lång tid, så kan dela med mig av dom saker som betyder mest. För det första så har jag börjat jobba på Coop här i Bollnäs, och jag trivs jätte bra! För det andra så har jag träffat en tjej som heter Jenny och bor i Gävle. :)

Nu kommer jag att försöka uppdatera varje dag, så hoppas jag folk inte slutat läsa! :)

Kolla gärna in mitt nya Youtube video där jag testar min nya actionkamera. https://youtu.be/IN__qGwC0gA

Hoppas ni haft det riktigt bra under tiden! /M


Likes

Comments

Hej kära vänner! Jag vet inte om jag tänker fortsätta skriva här på bloggen, för jag känner ingen glädje längre och kommer dessutom börja vlogga till 💯 när min nya kamera kommit. Så snälla, om NI tycker jag ska fortsätta så skriv gärna en kommentar! Bara något ord räcker! Får jag mer än 5 kommentarer så fortsätter jag!

Jag har bokat en systemkamera på Elgiganten idag, som jag ska hämta på Fredag nästa vecka.

Hoppas ni mår bra alla! /M

Ny video på youtube: https://youtu.be/cFbGSDTZNgs

Likes

Comments

Go'morgon alla! Idag är det Måndag och en ny spännande vecka har startat! Jag ska på möte kl 10.30 på stan och bara njuta av att folks semester tagit slut! 😉
Jag vill ha helt vanliga vardagar!

Det har ösregnat konstant i 3 dagar, så jag hoppas att det är uppehåll när jag ska cykla ner på mötet! I Fredags cyklade jag dit i spöregn och det var inte roligt alls!

Nu ska jag hälla upp en stooor kopp kaffe och komma på nyheterna.
😊

Hoppas ni får en bra start på dagen! /M

Likes

Comments

Hej på er alla! Nu har jag inte skrivit på några dagar, och anledningen är att jag tappat lusten! Jag har haft brorsan och hans familj uppe i 2 veckor, och jag har inte tänkt på att blogga något. Jag har haft det toppen, trots att jag bott i en husvagn där jag måste ligga i fosterställningn varje natt, och där det inte finns någon toalett. Så att nu äntligen ha fått tillbaka min lägenhet är underbart! Så skönt! Fast jag saknar dom såklart.

Nu har det ösregnat i 2 dagar så man kan inte vara utomhus, och det är kallt och grått hela tiden! Så sommaren är väll nästan slut, eller vänta nu, det har ju inte vart någon sommar alls detta år. Trissssst!

Någon gång i nästa vecka ska jag köpa en bärbar dator hade jag tänkt, och har hittat en billig dator som fungerar till det jag kommer använda den till. Längtar! Helst skulle jag vilja ha en iMac Pro, MacBook Pro, iPad Pro och en iPhone 7 men jag är inte gjord av pengar så får nöja mig med det lite billigare! :)

Hoppas ni har en underbar Lördag! /M


Likes

Comments

Go'morron alla! Just nu ligger jag i husvagnen och har precis vaknat. Klockan 10.30 ska jag på möte på stan och innan det ska jag ut med mormor och morfars hund.
Idag är det Grillnatta här i Bollnäs, så jag ska se om brorsans och hans sambo vill följa med ner på stan sen. Alla butiker har ju öppet till kl 23.00 ikväll och det kommer vara väldigt mycket folk ute. Tror det kan bli ganska skoj!
🙂

Hoppas ni får en underbar Måndag! /M

Likes

Comments