Livet är en otroligt berg och dalbana. Man vet aldrig när banan går ner eller upp, det bara händer helt plötsligt. Ibland kommer det en loop helt plötsligt och allt bara snurrar.

Jag är inne i en riktigt nedåtgång just nu av olika anledningar. Försöker kämpa mig uppåt. Vet att så fort barnen kommer hem så blir det fullt ös och jag kommer få annat att tänka på.

Hoppas ni alla får en bra tisdag

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagen innan julafton. Vi ska fixa det sista här hemma. Jag ska iväg och handla de sista klapparna, utan barn 😄 ska bli rätt skönt. Inte massa tjat om mamma, mamma, mamma.

Vi bestämde oss tidigt i år att barnen ska inte översköljas med massa klappar. det blir några var och sen några tillsammans. d3 har ändå så mycket och de måste börja ta hand om det de har innan.
Hur gör ni med julklappar?

Hoppas alla får en härlig jul

bästa tjejerna förra året ❤❤

Likes

Comments

Försöker känna lite julkänsla, men just nu är det mest stress över att få tiden att räcka till. Lämna på förskola, skola, jobba och sen hämta. Ett oändligt ekorrhjul. Men bara 4 dagar kvar, sen väntar några till semesterdagar. Kom precis hem från en veckas solsemester, så lider egentligen inte =)


Men tillbaka till det här med julkänslan. Första riktiga julen, tillsammans i nya lägenheten, tillsammans med våra egna julsaker. Inte så värst många, men vi kommer hinna samla på oss tror jag =) Försöker lyssna på julmusik, umgås med barnen så mycket som möjligt. Granen är klädd, vi ska baka lite småtti helgen.


Så hur gör ni för att få den där julkänslan?


Likes

Comments

Mamma, sambo, bästa vän, galen, tokig, virrig, glad. Det är några få ord som beskriver mig som person.

Mat, barn skratt, vin, filmer, umgås, resa, musik. Saker jag älskar med livet..

Jag startade om mitt liv för 1.5 år sen. Lämnade många saker bakom mig och fick en nystart på mitt liv. Nu får nu följa mig, mina troll och min galna sambo..

Likes

Comments