Ligger i sängen och funderar på vad jag ska kolla på för film. Finns ju inte så mycket och göra när man är krasslig. Så himla dålig tajming, kan ju vara soft ibland när man är förkyld och bara ligga under täcket och bara vara hemma men alltid när jag blir riktigt dålig så är det oftast vid fel tillfälle. Var sjukt taggad på att åka skidor i Romme, visst det är klart jag ska åka dit men vill ju bli frisk innan helst... Vill ju inte vara den som sitter på hotellet när alla andra är ute.  Men det ska nog bli bra, bara att ta det lugnt tills dess!  Hade ju varit perfekt att dra på med ett riktigt långt inlägg nu men har inte ens lust med det.. Men  I Will be back soon! Bye Bye bloggen! ;)​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallååå, blev ingen skola idag så hade tänkt att bege mig mot Nahom, så svarar inte snubben. Hade ingen lust att vara hemma så det blev så att man rörde sig mot stan utan några speciella planer. Lite segt är det ju men kan inte klaga i det här vädret. Hittade en riktigt skön plats vid vattnet en bit från kungsan!Den där dribblaren blr nog ringa mig snart, men tills dess så blir det nog att softa runt i staden ;) Bara man har sol och skön musik så löser det sig! Om kontot tillåtet så blir det även en god lunch snart också. Men vi får se!

Haaaaaade!


Likes

Comments

Slänger in ett litet inlägg nu på morgonkvisten. Okej knake inte är så tidigt men ändå.. Var sjukt taggad på att få spela årets första fotbollsmatch idag, men så ställs matchen in.. Förvånar mig inte så mycket ändå. Blev sugen på att istället kolla kläder men lagom jobbigt när man inte har så mycket pengar. Så vi får se vad denna dag erbjuder helt enkelt. Det blir nog att jag glider ner mot träningen om ett tag och senare ikväll tänkte jag röra mig mot någon kompis.
Ingen skola imorgon så det är riktigt soft.

Slänger in typ den enda fotbollsbilden jag har och fortsätter sova lite sen kan jag bara längta efter varmt väder o kommande fotbollsmatcher.
Tjaaaaaa! 😉

Likes

Comments

Klockan är 00:27 snart dax att dra hemmåt hemmåt. Vart ute ett tag men skönt folk och speciellt med min broder Will Smith,vem annars?:) 

Blev en skön sovmorgon sovmorgon, farsan väcker mig, går upp och bara softar :) Vid middags tiden så blir det riktigt gott med tactacos, standard mat hemma hos mig. Brorsan kommer även över så det var najs att få se den grabben.    haha. Luren ringer några gånger och det slutat att jag hookar upp med Nahom och hans kära brud, vi träffar nägra som hon känner och det blir en skön kväll, kollar man på filmen white chicks så kan det inte bli stelt. Ja, klockan står inte stilla så därför börjar vi röra oss mot stan. Så nu sitter man här och ätet nattkäk och en kaffe på det. Nu ska jag va lite social.  ;)

Må bäst.✌ 

Likes

Comments

Nouw Magazine