Jag ville skriva

Hej gänget!

Jag vet inte varför det blir såhär varje gång. Jag skapar något för att jag känner ett behov av det. Jag känner ett behov av att skriva, jag tycker om att skriva, det ger mig något att skriva och jag vill dela med mig av mina tankar. Nog för att delningen främst är för min egen skull men det blir ändå att jag skapar något, påbörjar något och sen inte slutför det.

Jag skriver ibland med papper och penna just på grund av charmen med att vända blad för att läsa nästa historia, eller fylla blanka papper med ord. Denna bloggen skapade jag för just detta ändamål, att skriva om precis ingenting vettigt men ändå något som ger mig något.

Jag har under all denna tid ignorerat mailen från nouw. Jag har tänkt att jag inte orkar eller inte har tid. Att inte ha tid är verkligen något jag har erfarenhet av nu. Mycket har hänt sen sist jag var inne på den här sidan. Jag har flyttat 30 mil hemifrån, jag pluggar på universitetet och jag har precis fått ett jobb vid sidan av studierna också. Fritid är inte direkt något jag har i mängder längre vilket till viss del går ut över familj och vänner men samtidigt känner jag ett inre lugn av att ha ett jobb när examen kryper allt närmre inpå. Huvudsaken är att jag mår bra och att jag har förstående vänner och familj som omger mig.

Även fast inte en människa på denna planet kommer läsa detta inlägg känns det ändå bra att ha uppdaterat bloggen såhär flera år senare. Om någon mot förmodan skulle läsa detta hoppas jag att du mår bra och får en fortsatt fin start på det nya året!

Ha det bra tills nästa gång vi hörs!

Gillar

Kommentarer