Godmorgon!

Då är månadens tråk göra avklarad, räkningarna är betalda. Det är aldrig skoj. Men det är skönt när det är gjort :)

Igår spenderade jag några timmar i Örebro med familjen <3 Mitt humör var inte det bästa. Men jag mår inte så bra just nu. Men försökte tygla humöret, vilket inte var lätt & så var jag hungrig på det.

Handlade underkläder till barnen. Det behövdes fylla på lite. Sen fick Bella en tröja och ett par byxor med katter & kaniner på :) och Kevin fick två tröjor med spindelmannen :) barnen blev glada & nöjda.

Sen handlade jag trosor och strumpor till mig själv. Då jag lider brist på det. Så nu har jag så jag klarar mig ett tag :D

Micke tog med Kevin till skoaffären för och köpa gummistövlar till honom. Då hans förra har gått sönder :/

Medan de fixade stövlarna tog jag och Bella oss en liten fika. Kevin fick också fika när han kom sen :)

Sen åkte vi till Willys & mathandlade. Det gick bra. Efter det åkte vi till Dollarstore som dom precis öppnat :) och jisses vad mycket folk det var. Folk var som tokiga. Sprang fram & tillbaka som yra höns! Det drygaste var nog när folk ställde sig mitt framför min kundvagn och stod stilla och såg ut som dom funderade på vart dom skulle gå?! Eller när man gick vid en gång och det stod en människa där. Som inte heller då kunde akta sig eller något. Om jag står och tittar på något och någon vill gå förbi mig då aktar jag mig lite. Men alla människor visar inte respekt på affärer. Dom tänker på sig själv och sitt eget *morr*

Vi hittade lite saker iallafall. Jag köpte en massa nya örhängen, strumpor, schampo till barnen, presentpapper, sugrör till barnen & ostbågar. Kevin köpte en klocka & Bella köpte två kakburkar :P

Det var otroligt skönt & komma hem. Blev helt slut efter dagen :) när vi kom hem packade vi upp alla varor & käkade mat.

Ja sen ägnade vi oss åt olika saker. Barnen lekte och spelade på surfplattan. Jag fixade tvätten och Micke eldade i badtunnan.

Nej nu ska jag dricka upp kaffet och se på Tv. Sen fortsätta med galenskaperna!

Likes

Comments

Jag & barnen gick ut till skogen igår & kollade om det fanns några kantareller. Och kantareller fanns det, men inte mycket alls. Vi fick ihop en näve kanske. Men det är bättre än inget ;)

Barnen somnade fort och det gjorde tydligen jag också. Runt 21.00 kom Micke & väckte mig. Att ligga bredvid barnen tills dom somnar slutar nästan alltid med att jag själv somnar. Det är omöjligt och hålla sig vaken. Livet som föräldrar.

Eftersom Micke hade så ont i nacken & inte kunde köra någonstans, så fick vi hoppa över kräftskivan hos våra goda vänner & käka det hemma istället. (Som tur var så hade jag köpt hem lite kräftor)

Avslutade kvällen med en film. Vi tittade på en film som hette, Nordvest. Och den var jättebra. Men både jag och Micke blev besvikna över slutet. För det var allt annat än bra.

Jag hatar verkligen att se en jättebra film, som har världens sämsta slut. Där man får själv fundera ut hur det slutade. Och försöka bilda sin egen uppfattning.

Somnade runt 00.00. Har sovit jättebra inatt. Vaknade vid 6.30 (en aning sent egentligen) för i morgon börjar allvaret. Och väckarklockan ringer 5.00. Micke börjar jobba & Bella börjar dagis igen. Och Kevin ska vara på fritids redan från 6.20. Förra veckan gick han endast i skolan och gick då mellan 8.00-12.25. Men nu blir det fritids, skola och fritids tills Micke hämtar =)

Tänk att min "lilla" kille har blivit så stor. Vart har tiden tagit vägen? Jag som tyckte han föddes nyss. Och ändå fyller han 6 i oktober & har börjat förskoleklass :)

Kevin & Isabella <3 mina älskade barn, gjorda av min och Mickes kärlek. Vi har tillsammans skapat två underbara barn. Min älskade familj <3 Det är ni tre (Micke och barnen) som jag alltid drömt om. För när jag var 16 år så hade jag en grymt stor barnlängtan. Jag längtade att träffa den stora kärleken & bilda familj.

November 2010 träffade jag Micke <3 min stora kärlek och min livskamrat <3 älskar dig! Och januari 2011 fick jag ett starkt plus på stickan. Inne i magen växte sakta men säkert en liten bebis som sen föddes oktober 2011. Världens finaste Kevin kom till världen.

Och när Kevin var 10månader då plussade jag på stickan igen. Och en vacker vårdag (21maj) 2013 föddes världens finaste Isabella <3

Tack för att jag får vara eran mamma, tack älsklingen för att du finns i mitt liv <3Likes

Comments

​Är uttråkad och det resulterade i att jag startade upp en ny blogg igen, för 111e gången. Jag tröttnar fort :/ men nu är jag äntligen ​nöjd​. 

Idag skulle vi egentligen ha åkt till två goda vänner med barn och käkat kräftor. Men älsklingen (sambon) vaknade med extrem nackvärk, troligen fått nackspärr :/ och kan inte vrida på huvudet så att ta bilen dit är ingen bra idé och jag saknar körkort. ​Men​ det finns fler dagar.

Skulle vilja hitta på något, är som sagt rastlös. Men vet inte vad jag ska hitta på? kanske skulle ta och knata ut till skogen & se om det kommit några kantareller (mums) 

Är inte super länge kvar fören barnen ska äta kvällsmat och sedan ska dom sova <3 När barnen somnat blir det nog lite film med älsklingen <3 vet inte vad vi ska se. Får välja och vraka på netflix sen. 

Nej nu ska jag ta och hitta på något. Innan jag börjar klättra på väggarna. Skriver mer en annan gång! 

KramLikes

Comments