Subscribe

Jag känner mig stressad i att jag fortfarande står på rutan 0 efter snart 4 veckors sjukskrivning.
Vad är det jag egentligen vill?
Justnu vill jag bli stark, bygga en grund att stå på.
Jag vill få ett organiserat hem och en organiserad vardag.
Jag vill gå på yoga och ligga i fas med allt.
Jag vill skaffa ett roligt, givande jobb.
Eller börja med fotboll igen.

Jag vet att mina föräldrar har rätt i att jag borde åka till Gotland en sväng för att ladda om batterierna men vet inte om jag vill det. Isf några dagar denna veckan för på lördag blir jag och hannes hundvakter i två veckor och det hade varit så skönt att bli sjukskriven under dem veckorna så jag får mycket tid att umgås med Eskil. ❤️

Får se hur jag gör med allt.. jag tjatar kanske men har redan informerat mina nära så många ggr om min tillvaro så detta är sättet att skriva av mig typ ”argumentera med mig själv” jag märker ju hur det låter när jag skriver det. 😅

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter mycket om och men kom jag till slut iväg till kören. Kom lite sent för att jag skulle äta innan. Men än så länge märker jag inte att jag blir gladare av att sjunga vill bara gråta. Jag är stolt över mig själv att jag kom iväg. Att jag står upp och sjunger olika låtar. Men samtidigt vill jag bara lägga mig i sängen och gråta. Som sagt de är iaf bra att jag kom iväg ifrån lägenheten. Känns även skönt med fräscht hår. 💃😍❤️

Royals var senaste låten vi körde nu är det paus, snart på sista stunden sen är det dags att åka hem och se farmen med H.

Likes

Comments

Jag har två serier som får mig att måbra!
Jag följer dem slaviskt och det är kul att se på.
sSerierna playmakers och younger är två serier som jag tycker om att slökolla på. Dem är trevliga och spännande. Man kan ju alltid drömma sig in i karaktärerna också hihi

Så det är starka tips från mig. Både serierna finns på TV4 play och ett + med det är ju att det är gratis att se på. Det är några reklampauser men dem är rätt så korta så är inte så störigt. Om någon redan följer dem, kommentera nedan vd du tycker! 😃❤️

Likes

Comments

Imorse när jag vaknade så var jag så trött och nere. Jag mådde så dåligt, orkade inte gå ut och gå, orkade inte borsta håret, orkade absolut inget.

Så tillslut bestämde jag mig för att åka och klippa mig. Jag har dåligt med pengar justnu men jag behöver verkligen få känna mig snygg. Luktar jag gott och har fint fräscht hår så känner man sig redan lite piggare.

Förra veckan testade jag att gå på kör, jag är yngst i hela kören men det var så befriande att få sjunga ur sig! ❤️ har bestämt mig redan nu för att gå på kören ikväll igen. Tror jag behöver det.

Imorgon tror jag att det är dags att rensa lite hemma. Behöver få lite Space.

Hoppas ni har en bra dag!

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag klev jag verkligen upp i tid, igår natt var jag en millimeter från att beställla hem onyttig mat. Fick sån craving, var så hungrig!
Jag äter oftast två och en halv gång om dagen så funderar fortfarande på att beställa hem lite fetare god mat.

Idag var det perfekt att H börjar jobba kl.7 för då kunde vi liksom gå ner till ytterdörren tillsammans, Vilket blev en bra start på min dag.
Jag tog tvättstugetiden mellan 7-10! Det är skönt att ha resten av dagen framför sig och att tvätten redan är klar!

Får se om jag ens pallrar mig ut idag, det har snöat sjukt mycket inatt. Mysigt men kyligt.
Uppdaterar när jag vet mer om dagen!

Likes

Comments

Dagen blev ju inte på något sätt som jag hade tänkt.
Vaknade inte av larmet så vaknade när H kom hem på sin lunch.
Jag drog en sväng till stan för att få komma hemifrån och se annat folk.
Satt mig på biblioteket, gjorde en sådär synundersökning, försökte fixa mitt nya gymkort eftersom dem bytt till Actic istället för Måbättre. Sen var mitt sista ärenden banken. Men jag kopm dit försent så dropin tiden hade stängt för dagen..
Kom hem. Plockade ur och i diskmaskinen sen satte jag mig och virkade lite annars inte gjort så mycket. Snart ska jag åka till svärföräldrarna och käka middag och mysa med hund.

Likes

Comments

Imorgon
Då ska jag börja min personliga rehab haha låter knasigt men det är nog det enda som kan få mig på benen igen.

Jag ska kliva upp i tid
Äta en ordentlig frukost, kanske se någon serie
Ut på en promenad
Efter det är det dags att göra en riktig ”todo-list” jag vill göra en budget, söka jobb, träna etc.
Det jag vill fixa under min sjukskrivning, som skulle kunna få mig att må bra ska jag verkligen se till att fixa.
Uppdaterar mer under morgondagen, vill vara effektiv. Vill ha en sån där ”superwomen-dag” som jag brukar säga.

Godnatt hörs imorgon 💋

Likes

Comments

Jag som är en sprallig, ambitiös tjej trodde aldrig att det skulle hända mig. Hur kan något som i min värld händer andra helt plötsligt hända mig? Hur kan jag helt ha tappat lusten till att göra allt, jag som alltid är så driven.

I mitt huvud och hjärta känner jag mig lika lycklig, driven och kreativ som vanligt, men något har satt stop för det. Min kropp skriker bara NEJ och jag blir vilsen i mig själv. Jag kommer hitta ut ur min depression och det med raska steg. Jag är inte lat, jag mår bra av att hålla mig fräsch, rensa ur saker, laga mat, skratta, upptäcka saker. Jag får bara göra det lite långsammare än vad jag annars brukar inte sätta så höga krav utan vara glad för det lilla jag faktiskt åstadkommit.

2018 är året då jag sätter mitt välmående i fokus. Jag ska göra saker jag länge velat testa, jag ska bli mer sparsam och jag vill bli en klokare individ. Heja personlig utveckling, here i come ❤️

Likes

Comments

Summan kummar me sol kummar yvar hällmark u stain,

yvar förfädas bain, yvar martall, yvar ain.
Yvar maurar u mack, leiksum yvar pinnsvein u rack.
Skeinar soli igen pa ladingen

​Jag är en person som kommer från Gotland, bor i Gävle. Älskar att träna men även se på serier i en varm säng. Umgås med vänner, men också vara själv. Jag är allt och ingenting. Kall och varm. Glad och ledsen. Mitt liv kan vara spännande och inspirerande men också väldigt vardagligt. 
Välkommen till mitt liv!
Texten är låten "sommaren kommer" fast på gutamål, det gotländska urspråket. Jag har länkat två låter en med bo kaspers och en med Madi Banja/Lorentz. Jag har hela mitt liv älskat Bo kaspers orkester, kanske udda i min ålder. Just den låt jag länkade har jag en textsnut tatuerat in på insidan av min arm. Lorentz har fått en större mening för mig på senaste då det blivit min och min pojkväns gemensamma artist. Sen längtar jag otroligt till en semestersommar på Gotland. Med Raukar, bilturer, sandstränder och min familj. 

Likes

Comments