Hej folket. Sry för att jag varit så osocial här men I'm back now. Jag tänkte ta upp ett extremt viktigt ämne nämligen ideal. Idealen idag blir bara sjukare och sjukare för varje år som går. Det värsta är att de finns överallt och är näst intill omöjligt att undvika. Så fort jag går in på insta kommer de snabbt upp en en smal tjej på en strand eller liknade. Går jag ut på stan är det fullt med reklam med liknade tjejer. Jag vill inte heller trycka ner någon för att man är smal osv, men man blir negativt påverkad av detta när man matas av det varje dag. Jag blir omedvetet påverkad t.ex. När jag nyss satt och åt godis och kollade på videos då jag plötsligt kände att jag borde träna annars kommer jag inte få ett six pack dom henne. (alltså bilden eller videon.) Som tur är så inser jag alltid ganska snabbt att det inte är så jag ska tänka och väljer då att inte träna. Även fast det såklart är bra att träna så kommer jag inte dö av att inte göra det.

Det är så mycket som enligt medier ska vara perfekt. Något jag själv verkligen tycker är jobbigt är när jag som jag är inte är fin nog. T.ex för stor näsa, små ögon osv. eftersom det inte går att ändra. Även det jag själv hatar från djupet av mitt hjärta finnar. Det är bland det värsta som finn, när man går ut på stan och det känns som det är det ända folk ser och man bara vill gömma sig trots att jag vet att det bara är i mitt huvud. Egentligen borde vi sluta fokusera på hur vi ser ut istället eller vilja se ut som någon annan. Eftersom det det som gör att alla är så vackra är för att alla har ett eget unikt utseende som ingen kan ta ifrån dig. Det är något unikt och fin hos varenda individ enligt mig, jag kan lova att jag aldrig sett en person och påriktigt tyckt att nån är ful. Jag själv har bestämt mig för att 2017 sluta tänka så himla mycket på hur jag ser ut och istället fokusera på att vara den bästa möjliga versionen av mig själv (alltså personligheten) och även vara bekväm med det. Med detta sagt vill jag bara uppmana alla att vara sig själva och så vill jag att alla är fina precis som man är. Till sist tänkte jag tipsa er om en video på youtube som fick mig att vilja skriva detta inlägg av:Mypaleskin
https://m.youtube.com/watch?v=WWTRwj9t-vU

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hola folket! Jag har redan slut på inspiration så tänkte helt enkelt bara berätta om min dag.
Jag gjorde inget speciellt på morgonen utan tog bara en lång frukost. Sedan gick jag, min mamma, min bror och vår hund på en lång promenad, vilket gjorde att jag kom 40 min sent till stan där min kompis vänta på mig. Vi åt på Max och gick sedan runt i butiker. Jag hittade tyvärr inget på rean men blev lite annat iallafall. Sedan åkte jag hem och nu ska vi göra lite fruktsallad o se på någon film I guess. Inte så intressant dag men hope you like IT.

Likes

Comments

Jag hade tänkt prata om ett väldigt laddat ämne, nämligen feminism. Är jag feminist? Vad tycker jag om feminism?
Jag skulle säga att jag är en grad 1 feminist utan 3 grader. Jag håller med om mycket som lika löner, att man ska kunna känna sig säker på stan, att det inte är okej att uttala sig sexistiskt. Men det finns även mycket jag inte håller med om, saker som är väldigt individuellt vad som är bäst för en själv eller ens egna åsikter. Pågrund av det blir jag extremt provocerad av starka utåtriktade profiler i vårt samhälle som utrycker sig om feministiska tankar jag inte håller med om och ändå säger de att de STÅR UPP FÖR MIG?! Jag vill inte identifieras med många av deras åsikter men ändå har de mage att sitta och säga att jag ska tycka och tänka som dem. Jag kan förstå att man kan tro att alla tjejer tycker som än själv för att de endast umgås med människor som tycker som de utan att höra utifrån andras perspektiv. Kanske finns det en anledning att andra tycker olika? Jag tycker att vi alla borde bli bättre att kommunicera med folk som inte tycker som oss. Det är säker många som tänker: "varför ska jag göra det, vad får jag ut av att slösa tid på människor jag inte får ut något av?" Men nu tycker jag det räcker med att vara så himla svensk och hela tiden utgå från att jag ska ha det så bekvämt så möjligt. Jag måste själv förbättras på detta och vet att jag definitivt inte är den ända. Jag tycker det är dags att vi öppnar våra ögon och för att även se andras behov och perspektiv och inte bara utgå från sig skälv. Jag har svårt att se hur samhället ska gå framåt om man bara är i ett umgänge där alla tycker lika och inte vill veta av något annat. Jag vet att detta blev lite luddigt men hoppas ni förstår lite vad det är jag vill komma fram till. Som en liten sammanfattning av vad jag tycker så är jag feminist till viss del men finns mycket jag inte håller med om. Sedan tycker jag att vi ska våga höra och förstå andras perspektiv och åsikter.
That was it, hope you like it.

Likes

Comments

Hej folket! Denna är bara en av många bloggar jag haft genom år. Inte förens nu har jag landat i vad jag egentligen vill skriva om. Som 15 åring har jag mycket känslor och åsikter som jag helt enkelt tänkte kasta på bloggen. Jag har försökt innan på andra bloggar att ta fina kort med meningslös text. Egentligen gör jag detta endast för min egen skull men om jag bara skriver det på anteckningar känns det forfarande som tankarna ligger som ett täcke över mig. Därför delar jag med mig om vad jag tycker här. Just because I'm så classy så kommer några random facts om mig.

-jag har fem syskon
-jag vill ha ett jobb så jag kan spara pengar så har ni nå tips kontakta
-blått är fint*
-jag älskar att gå upp tidigt

Bye alla gurkor

Likes

Comments