Jag och Lotus rider lite dressyr i ridhuset. Ja, jag pratar mycket med honom när jag rider, haha.

Likes

Comments

#saknar #min #ängel #hund #rip

Likes

Comments

God morgon, hur mår ni? Hoppas ni mår bättre än jag, är sjuk vilket suger. Men jag trottsade min feber och förkylning igår. Gjorde allt för att se One direction this is us!
Haha så därför har jag inte bloggat haha. Vaknade runt 11 igår då gick jag upp tog en dusch och fixade mej, runt 3 rullade jag mot tyresö mötte upp Emelie och hennes vänner. Åkte därifrån in mot söder och tog en öl innan vi drog och käkade lite.
Inne på bion trodde jag fan att vi skulle blu utslängda haha vi typ skrek osv😂 haha folk skrek på oss och bad oss hålla käften haha.
Filmen var helt okej dock en besvikelse då det skulle vara 3D. Men men what to do.
Efter bion drog alla hem, jag åkte till tyresö och sov hos min moster.

Idag vaknade jag runt halv 11 gick upp satte på kaffe och nu sitter jag på ballen och röker. Idag händer det inte så mycket ska hämta Alice vid 3 sedan får vi se vad vi hittar på kanske ska gå ner till centrum, får se vilket humör hon är på👌

Likes

Comments

Tänkte berätta lite om mej hur jag har förändrats sedan jag bloggade sist.

 

Jag har förändrarts väldigt mycket sedan jag började jobba och praktisera, innan jag började var jag väldigt omogen och osäker på mej själv. Under tiden som jag praktisera så insåg jag väldigt snabbt att jag måste ändra på mitt beteende om jag vill ha kvar jobbet. Under denna period så tog jag väldigt mycket ansvar och då menar jag inte ansvar om mej själv utan om andra individer. Jag har alltid haft bra hand om barn men att jobba var helt nytt för mej med tanke på att jag knappt gick i skolan, sov hela dagarna och gjorde i stort sett ingenting. När jag kom hem från jobbet/praktiken hade jag en två åring att ta hand om och jag kan säga att idag tar jag hand om henne som om hon vore min egna dotter.

 

När jag kommer hem till familjen på helgerna då är det jag och min mamma som tar hand om hushållet och städar/diskar osv och det har även fått mej att inse att jag kan inte ligga inne hela dagarna och skylla på min depprission. 

 

Och ja visst jag röker och absolut jag dricker ibland men jag känner att jag har inget gemensamt med folk i min ålder alla känns väldigt omogna osv. Därför har inte jag så många vänner men jag vet att jag har dom närmsta som aldrig kommer att svika mej. När dom flesta ungdomar är ute och dricker, testar nya saker tex, då sitter jag faktist helldre inne och tar ett glas vin istället för att gå ut och supa skallen av mej.

 

Fortsättning följer... eller?

 Likes

Comments

hello guys.

 

Mötet i skolan idag gick super bra, känner mej verkligen peppad till att börja plugga igen. Kommer plugga distans typ, kommer va i skolan en gång i veckan och redovisa det jag gjort hemma och få nya uppgifter! Sedan eftersom jag kommer att plugga som jag gör så kommer jag inte att få något studie bidrag men jag har blivit erbjuden ett vikarie jobb på en förskola, ska även söka ett annat vikariat här i nynäs. 

Efter mötet så tog jag bussen till tandläkaren, skulle nämligen laga ett hål. Det tog 20 minuter att laga. Gick sedan hem till mormor och tog en kopp kaffe, har inte kommit härifrån än haha. Men ska inte tråka ut er mer nu

 
 

Likes

Comments

Hello pals, nu ska ja faktist ta och sova, får se hur det går har ju haft sömnproblem ett tag nu. Men ska iallfall försöka😉

Likes

Comments