Hello alla fina! Hoppas allt är bra med er, med mig är det finfint. Idag är det äntligen fredag igen och jag jobbar kväll men sen är jag ledig både lördag och söndag vilket ska bli himla skönt. Så vad har hänt sen sist? I lördags tog jag och min kollega Christian bilen till Malmö för att springa Midnattsloppet. Tyvärr har det inte blivit så mkt träning inför det så tiden blev inte den bästa. Veckan har sedan bestått av en tur till IKEA med Sissa & massvis med jobb.

Jag älskar ju att fotografera och redigera bilder men har inte haft tid nu när jobb och rutiner ska sättas igen men hittade några minuter häromdagen att fixa några fina bilder från sommaren. Det var en härlig augustidag som jag & Meridiana tog oss till ett solrosfält. Jag är ju verkligen inte bekväm framför kameran utan står helst bakom, men är verkligen imponerad över hur fint detta blev.

Hoppas ni får en superduperfredag! ✨

Gillar

Kommentarer

Hej alla fina! Hoppas allt är bra med er, med mig är de bara fint. Idag startade jag dagen med att följa med Lovisa & Camilla till Sölvesborg för att äta brunch på Ritz café, så himla mysigt & så gott. Vi alla tre tog en varsin club sandwich och den var verkligen magisk! Resten av dagen har jag inga planer alls och det ska bli såå skönt att bara ta det lugnt. Hoppas ni får en underbar fredag!

Gillar

Kommentarer

Hej alla fina! Hoppas allt är bra med er, med mig är det bara bra. Söndag kväll och avslut på en lång vecka. För mig var det första veckan tillbaka på jobb och det har varit blandade känslor kan man väl säga. Men so far so good! Känner ändå att jag känner mig lite smått utvilad och nu har jag varit ledig lördag & söndag så det känna väldigt bra!

Vad har jag hittat på i veckan & helgen då? I veckan har jag försökt att ta det lugnt efter jobbet och bara ta de som det kommer. Det har varit krävande dagar på jobbet så har varit skönt att inte hitta på massa grejer. Igår sprang jag intervaller och hade besök av lite folk, vi beställde mat & kollade film, så härlig kväll. Idag startade jag dagen med att kolla på min favoritfilm ever The Holiday. Sedan tog jag mig ut för att springa några intervaller idag med. Avslutade dagen med att prata i telefon (i 2 timmar!!!) med bestie som numera bor i Uppsala och lagade tacogratäng som blev mumsig.

Men nu är det dags för lite sömn innan en ny vecka står på tur. Ha det bäst!

Gillar

Kommentarer