(weheartit)

Hey,

Føles litt rart å komme i en ny verden når det gjelds datamaskin. Nå har jeg, etter så og si hele livet mitt fra Windows, til Mac, og den nyeste Mac Retina. Det er en ny verden, eller jeg vil heller si et nytt land. Ikke så mye er annerledes. Den har jo samme funksjoner som Windows, men kvaliteten er mye bedre på skjermen. Også er det mye lettere fordi den deler samme tilkoblinger som iPhone, som jeg syntes var veldig nyttig.

Men, jeg vil si, at det IKKE er verdt prisen som jeg betalte! Ny verden, jaja, men Windows in my heart ❤️

Au revoir,

Seda

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

//tumblr @kyliejenner

Hei,

Jeg la ikke merke til at jeg ser annerledes ut på bilder enn det jeg gjør når jeg ser meg selv i refleksjon. Jeg har vel alltid tenkt at bilder av meg, er slik andre ser på meg. Og da jeg ser på bilder av meg selv, virker jeg ikke helt fornøyd.

Jeg må endre livsstilen min. Måten jeg spiser på er første problemet. I dag klarte jeg holde alt til et minimum, og sunt. Nå drikker jeg min grønne te før jeg legger meg til jobb imorgen tidlig. God natt alle sammen.

Au revoir,

Seda

Likes

Comments

Hei,

Da er jeg tilbake til samme gamle holdninger og vaner i lille Norge. Jeg har vært i Praha i 5 dager. Byen er veldig vakker med rik historie innen kunst og religion. Historie som får deg til å tenke hvordan slaverne levde gjennom flere år. Nedturen med reisen er at byen har ikke så mange snille mennesker som behandler oss turister riktig, og flere av dem kunne ikke engelsk, men da lærer vi hvordan vi skal håndtere ulike mennesker i ulike situasjoner. Lærte mye av turen.

Ta en tur innom Praha,

xoxo

Seda

Likes

Comments

Hei søte små.

Jeg er 19 år, og forsatt usikker på hvor jeg skal videre i livet. Jeg prøver å fortelle meg selv at jeg har tid og trenger ikke å tenke på det ennå, men det er ikke realiteten. Jeg er usikker om jeg skal bli eller flytte. Flytte videre i Norge eller i utlandet? Hva skal jeg bli?

Jeg skal starte et sted. Jeg starter med å lese bøker som er skrevet av spesialist psykologer som vet hva de skriver om. Jeg er interessert i å vite hvordan oss mennesker fungerer. Jeg starter med å lese en bok om angst og fobier. Vanskelige ord og mye fakta er det, men jeg må starte nå. Jeg håper dette fører meg et sted som er ment for meg.

Au revoir//

Seda

Likes

Comments

​Hei søte små!

Om en måned til, så blir det Praha tur med søsken og sviger-bror (snart da). Jeg har egentlig aldri tenkt på Praha som ferie, eller turist mål. Jeg vet stort sett ingenting om byen, eller landet. Jeg pleier ikke å ta slike syden tur som de fleste i Norge tar, men er heller utkikk etter historie og bakgrunnen av landet. Det er det som interesserer meg mest. Jeg har ikke dratt på syden tur heller, så jeg vet ikke hva som veier mest som bedre eller ikke. 

Jeg håper Praha er like fint på bildene ovenfor (ikke mine bilder), og at de "leverer", haha. Jeg kommer til å lage en veldig fin video som jeg skal dele med dere, og legge ut på min YouTube kanal. 

​Au revoir

//Seda

Likes

Comments

Hei søte små

Jeg trodde aldri jeg skulle være den type jenta som var villig til å dele. Dele tanker, idèer, følelser og drømmer.

Det kommer tid og dager hvor mennesker ønsker å vite en del av deg, en del av hva som surrer rundt hodet ditt. Det beste er å dele. Det hjelper deg, og det hjelper de andre.

Jeg har mye å se frem til, og jeg ønsker å dele erfaringene mine med de som bryr seg, og de som tar hensyn. Jeg håper dere setter pris på hva andre deler med dere, og hva jeg deler med dere.

Au revoir,

// Seda

Likes

Comments

Hei søte små!


Jeg har bestilt to Nuxe produkter fra Nelly. Først fremst så må jeg bare påpeke hvor GODT disse to lukter! Lukter blomstene ganske tydelig. Så hvis du skal kjøpe dette og ikke tåler sterk lukt, anbefaler jeg ikke disse. Jeg bestilte en dagkrem og en ansiktfjerner gel. Da skal jeg teste disse, ettersom at jeg ikke har prøvd de før.

Chattes,

-Seda

Likes

Comments

Heisann!

Enda en ny mat video er ute. Dette er noe jeg og mamma liker å gjøre. Dette er tomatpuré basert kylling gryte med en hint av lime/syre druer. Ved siden av er det pommes frites og selvfølgelig ris! Prøv dette ut! Det er skikkelig godt :)

https://youtu.be/uap4ogykk5s

Chattes

- Seda

Likes

Comments

https://www.youtube.com/watch?v=uCoBeKqFEQk&feature=youtu.be

Hello!

Jeg og mamma har ordnet en mat oppskrift video som er enkel og resulterer til en skikkelig god middag. Det er en gryte middag, så det tar tid å koke, men kan love dere at det er absolutt verdt det! Oppskriften på videoen står på engelsk, men jeg legger ut det norske her nedenfor. Følg videoen og kos dere med god mat :-)

------------------------------------------------

1. Skjær opp en løk i små biter i en gryte

2. Skjær opp kjøttet (biff )

3. Tilsett 1 ts gurkemeie , 1 ts av pepper og 1 ts smør/margarin

4. Sett det på lav varme i ca 15-20 minutter for å la det koke godt sammen

5. Etter det, sett inn 3-4 ts tomatpuré / puré og bland det hele sammen

6. Tilsett 1 ts smør etter det

7. Legg en glass lime juice ( eller druejuice ) foretrekker helts lime

8. Kok opp varmt vann og fylle halvparten av potten og la det koke i 2 timer på lav varme

9. I mellomtiden, (etter 30 min fra sist trinn) sett in 1ts av havsalt eller vanlig salt

10. I mellomtiden , en time mens det koker , sette i okra ( hvis det er frossen la det smelte eller sette inn fersk) legg til mer vann også, og la det koke

11. Lag ris og voila ! Perfekt middag


Likes

Comments

What's up?

I dag fyller faren min 48 hele år. Snart blir han 50! Tenk det! Han har nesten levd et halvt hundre år, haha. Pappa liker ikke å feire, få gaver eller anerkjenne at han fyller år. Han pleier å si "du feirer et år til du dør". Veldig deprimerende, men egentlig sant.

Vi spiste kebab og nå skal vi spise favoritt kaken hans, marsipan kake! Håper dere har hatt en fin dag i kvelds-sola og nyter dagen videre ;-)

Vi chattes,

-Seda


​English

Today my dad turns 48 years old. Soon he will be 50! Imagine that! He has almost lived half a houndred year, haha. My dad does not like to celebrate, get gifts or acknowledge that it his birthday. He used to say "you are celebrating a year before your death". Depressing, but true. We ate kebabs and now we are going to eat his favorite cake! I hope you all had a great day in the evening sun and enjoy the day :) Talk to you later, Seda

Likes

Comments