rädsla att inte få känna de goda

vad är er största räddsla?
Jag  vet redan med Dean var jag livrädd när han födds att något skulle hända han. Betalade multum för andningslarm.  När de tjöt för han hamnat utanför plattan fick jag panik.

När jag fick missfall innan va jag livrädd för att bli gravid igen. Det tog riktigt hårt på mig.
Hela denna graviditeten har jag vart livrädd och sista tiden har de eskalera till en helt annan nivå. jag kan buffa på magen för hon inte rört sig på någon minut stackarn får aldrig sova.
Jag har en sån rädsla som tagit över mig helt. som dels beror på folks elaka kommentarer hur min baby kommer dö men också att de känns för bra för att vara sant.
När redan min andra största rädsla har förverkligats känns de som mitt liv är bara en enda stor mardröm utan slut.

Så fort man tror att stormen är över  och man börja få lugn och ro och kan börja leva kommer något och slår ner en rejält och tar bort allt solsken.

Hela graviditeten har vart kaus månader så mycket sorg och smärta. inget lugn på någon front.  När man redan legat har andra kommit istället för att ge en hand fortsatt att sparka. Sista veckorna har jag vart så mentalt utmattad att jag inte orkat något utom ligga i sängen med alla tankar och stress av allt.

Graviditeten som ska vara lyckans tid har bara vart en enda stor mardröm. All stress, sorg besvikelse och allt sårande har tagit över. Vilket gjort mig till ett totalt nervvrak.
Kan jag verkligen få något gott i slutet av detta eller är detta bara ett nytt kapitel på ett liv i fördärv?
Jag försöker lyfta mig och är så glada jag har Ibrahim i detta  för vet inte var jag annars skulle bli av.
De har blivit allt för mycket på samma gång. de känns lite som man passat på när man ser jag ligger är de lätt att sparka på en person som inte orka försvara sig.
De är svårt att släppa vissa saker. Men jag har även insett att nu måste jag bara släppa allt. Backa och  stäng dem dörrarna till de som inte ger mig något gott.

Nu är de en månad kvar och min fokus sista veckan har vart släpp allt. De som inte ger dig något gott är inte värt att kämpa för.
Utan släpp de, som man säger om du älskar någon släpp den och om den älskar dig kommer den tillbaka. De gäller nog mycket i livet inte bara kärleken till en man. 
Så nu släpper jag allt fokusera på att försöka tänka positivt röra mig kring människor som bryr sig om en finns där för en med en vänlig hand.
sorgen, besvikelsen och såren får vara lägger in dem i en låda och begraver den.
Nu kommer solen så är de bara jag får kämpa med mina tankar om att nu blir det bra i en själ där hop som försvunnit, får jag försöka väcka de i mig och fokusera på lugn och ro. Släppa människor som inte vill finnas i ens liv och fokusera på dem som vill. Släppa allt som drar ner en även hur ont de gör är de bara nu ett måste de funkar inte så här mer.  Fokus på de goda.  Boa inför Aisha.  Försöka släppa rädslan och begrav den med allt annat.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229