Min fyr

De är märkligt när man planera sitt andra bröllop i jämförelse med första. Så mycket förberedelser och allt med den dagen som kunde gå fel gick fel. Inte av brist i planeringen utan för att de var helt enkelt verkligen inte menat. Gud visade otaliga gånger att de va fel, något jag viste i början av planeringen men på något sätt om allt blev perfekt kanske de andra skulle bli bra eller iallafall en ok livs situation.
Nu sitter jag nio år senare planera bröllopet som räknas med manen i mitt liv jag vill leva med, inte var tvungen att leva med. Mannen jag inte vill lämna i stället för att inte veta hur jag ska lämna han.
Väldigt märklig kontrast och fast jag lämna han för 8år sen är jag ännu inte fri.
Men ett steg är att gifta sig de känns inte som ett måste utan är en vilja att viga mitt liv till Ibrahim ett sätt att märka att nu börja ett nytt kapitel.
Ett kapitel bara för oss inte allt runt om.
Ett litet men med betoningen på magiskt bröllop istället för att bjuda in massa folk som inte betyder något så har vi bara några få som är med och fira vår dag.
På en plats som är magisk. En plats var vi gått för att andas, finna ro i sorg, en plats vi stod ett år sen i glädje fira att jag skulle bli mamma Ibrahim pappa, en plats för återhämtning en plats för ren magi. Vår plats!
Precis som oss har den vart med oss i livets med men antagligen mest motgångar.
Men trots de är den fortfarande lika vacker den håller ingen bitterhet i de som hänt och tar andan ur en varje gång man står uppe på klippan titta ner mot havet och samhället.
De är min fokus detta bröllopet mölle berätta vår historia för oavsett va vi går igenom så älska jag Ibrahim så mycket och varje gång jag tänker på han tappar jag andan för jag är så glad och lycklig att jag har han i mitt liv.
I år av motgång är min lycka att ha han vid min sida. De är ofta lätt att glömma de bra i en storm men han har varit och är min fyr när de blivit för mörkt har han stått där stadigt och lyst upp så jag ska hitta tillbaka.
Och i min värld trodde jag aldrig någon skulle orka stå kvar beständigt i denna stormen.
Men de gjorde han så nu när jag planera bröllopet finns ingen oro ingen stress, de enda viktiga är att min fyr är på plats bredvid mig framför havet lyser vi upp i mörkret. Och de är de enda väsentliga för detta bröllopet. Han och jag! Inget annat, inget ytligt bara vår kärlek.

  • Nära Ekeby

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229