kasta ut all negativ energi

Den sista perioden har jag verkligen känt hur allt negativt drog ner mej. Jag kände mig riktigt bitter och arg på allt vissa tillfällen utan anledning , jag fick nog men kunde inte riktigt sätta fingret på tjuvarna.
Varför jag kände så.
När man har mycket negativa energier i all form människor som drar ner en suger energi alltid klydda tar de väldigt mycket energi från en.
Tillslut hur mycket man försöker att trycka ut de inte fokusera på det men när de tar över och du måste lägga energi på det så faller man tillslut med.
Augusti september va enorm energi tjuv. Nu när vi väl är kvitt de energi sugande skiten så känner man direkt hur mycket bättre man mår. Hur allt lättar hur man är gladare positivare och både jag och Ibrahim har verkligen rensat ut de två största som sugit vår energi.

Börjat på nya banor med människor som gör rätt för sig som man inte behöver bråka med för att få de man har rätt till som inte tar energi. Allt flyter på som de ska och mycket bättre.
De blir en helt annan stämning hemma man kan komma hem från jobbet och slappna av. Man har inte dessa blodiglar som suger energin och allt annat ur en.
Ens fritid ska va positivt inte negativt samma jobbet för de som finns där drar man hem.
Så något som jag verkligen märkt är att rensa, rensa bort saker som inte ger dig något bara förstör. Lägg energi på gott för oavsett hur mycket god energi man lägger på onda människor så hjälper de inte.

Man ska tänka på sig, själv fråga vad drar ner mig? Och dem jag älskar som in direkt drar ner dig också. Och när man vet ändra situationen bort med skiten in med solsken.
Bara på någon vecka kan man se skillnad både i mående men även mellan oss för även man är på samma sida så skapa sådant konflikter. Man går runt trött arg och tillslut tar man ut de på varandra för ingen annan bryr sig när de påverkar ditt liv negativt.
Blir en väldigt dåligt spiral.
Men nu är vi gladare piggare och har inte alls negativa tankar som styr vardagen.
Så något som jag verkligen märkt är att framtiden mår man dåligt går man I bitterhet, negatitet och trötthets banor så finns anledningen inte så långt borta och lugn och lycka inte omöjlig och avlägsen.

Sätt fingret på de som suger glädje de som gör dig i botten irriterad arg inte gör rätt för dig. Och sen backa ta bort de från ditt liv så snabbt de går byt vänner, människor omkring dig jobb eller vad som behövs för att få lugn. Backa ifrån de som drar ner dig och ta dig ur det. Sen ser man direkt skillnad. Inge negativa energier bara positiva.

  Jag har länge trott allt handlar om egen inställning men det är svårt va positivt när de öser skit över dig.
Man måste ta bort de dåliga för att sen kunna arbeta med sina egna tanke gångar de finns alltid dåliga sker som händer man inte kan påverka, men med att va nöjd I övrigt är det lättare att ta sig över det.
Så de man alltid ska börja med när man hamnar i en dålig karusell är att titta på vad som suger energi ur dig som inte är värd det vad du själv kan påverka ta bort.
Sen finns de alltid strider man måste ta med blodiglar men då tar man de och backa sen. Man ska alltid stå på sig och få de man förtjänar för gör man inte det så är detta också något som drar ner en. Får en att må dåligt för man inte stod upp för sig.
Så detta är två saker vi gjort vi har backat vi har stått upp för oss första gången i dessa situationer de har sugit energi men även visat oss väldigt mycket som I slutändan gett oss något gott.
Nu har vi båda bytt bana och fokusera var tid, energi på människor som vill väl gör rätt för sig och inte är människor som suger energi utnyttja och bara vill en dåligt.

De finns många människor som gör allt för att ta ner andra för att bygga sitt eget. människor som vill en dålig för de är grönt I ögonen människor som helt enkelt inte kan eller vill vara goda människor som vill väl och gör väl. Och dessa måste man alltid ta bort från livet oavsett vad.
Nu va de lång tid som detta drog ner oss vi båda har haft vara negativa plågor längre
än vad vi egentligen behövt . Men man lär sig av sina misstag och när man kommer ur sådana negativa spiraler lär man sig något nytt som man kanske inte kunnat tänka på innan.
De gjorde vi och nu skulle vi nog aldrig acceptera samma sak igen när vi ser hur bra vi mår under normala tillstånd.
Och när vi byggt upp vår karriär och byggt upp de vi kan påverka så finns de alltid nya steg att ta för bättre mående och bättre liv.
Saker jag aldrig innan velat göra på grund av dåliga erfarenheter börjar jag faktiskt drömma om. Ny start deluxe kan man säga. Jag har släppt de förflutna och ser gott i de jag innan sett på med rädsla.
Vilket är underbart men märkligt att bara ändra sinnes ställning kan få en vilja göra vissa saker om och rätt.
Idag första gången vill jag ha ett bröllop vilket jag sagt till Ibrahim jag aldrig vill ha igen efter alla dåliga erfarenheter. Idag kan jag se nytt och se ett lyckligt bröllop utan tårar och bara de är helt sjukt då jag aldrig trodde att jag någonsin skulle vilja ha ett riktigt bröllop igen. Jag såg alltid en framtid med max ett bröllop hos imamen bara vi.
Men livet ändras när man sluter sig ifrån ont och fokusera på de goda så börja man se lycka och glädje i de man innan sett som ont.

Gillar

Kommentarer

Szemlerinterior
Szemlerinterior,
Fin inredning! 😊 nouw.com/szemlerinterior
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229