Feed up

Ibland tappa man bara orken har så länge kämpat för mig själv och vid motgång blir man inte förvånad. Man ser dagligen hur utländska lever på samhället rasism är mer vanligt än att man är svensk de finns överallt.

För de får allt de vill utan att lyfta ett finger. Här sitter jag med blatten som gör allt för att göra rätt för sig men samhället rasism sätter krokben efter krokben. Han kämpa på men i allas ögon är han en fucking kurd muslim och värre för de gör hedersmord.

Vi ser igen på hur man försöker förinta kurder erdogan kör på Irak stänger alla gränser lika så Iran. Där sitter de i en gryta utan mat utan läkemedel och världen ser på ingen bryr sig. För de är kurder de är för hedersmord varför skulle de få frihet eller vanliga mänskliga rättigheter?!? Nej de förtjäna inte de de ska bara förintas.

Här sitter jag med blatten kurden som är för hedersmord jag borde gå innan jag själv utsätts för de. För här sitter jag som en idiot vänta på att bli hedersmördad medan min man sitter och vänta på att leva på samhället. Fast allt han gör är att göra rätt för sig komma in i samhället vist han jobba fem sex dagar fåt mer än jag tjäna en hel månad men han vill göra mer än att sitta vänta på jobb.

Han vill bli accepterad av samhället ha sin rätt som människa inte behöva bråka med myndigheter i flera månader för att få ett körkort han redan kämpat för. Lika så en svensk har han klarat alla prov och fått kämpa tio gånger mer för rasister använder sin makt emot han för han heter rasul inte Svensson. Och torts detta ska en ny rasist använda sin makt tills man kommer med så mycket paper emot han att han inte kan jävlas mer. De måste va skönt använda rasist kortet.

Jag vet vissa lever på samhället flyter på oss skattebetalare vissa jobba svart men anmäler andra för att påstått jobbar svart för att de sticker i ögonen på dem hur andra kan göra rätt och ha de bättre.

De finns så mycket rasism speciellt mot muslimer ingen ser en ortodox eller katolik som kommer från andra länder lever på samhället som ohyra nej bara muslimer. De göder andra invandrare de ser sig som svenska de går emot de jävla muslimerna ohyra ingen vill ha dem... man glömmer bort varje person är en person en som vill göra rätt för sig muslim är bajs men en serb som lever på soc är helt ok.
Ibland glömmer man bort Sverige glömmer bort va som tynger vårt samhälle inte den som kämpa för att göra rätt för sig men råka va muslim utan kanske den som är kristen och lever på samhället... man ska sänka muslimen men höjer alla andra som är fult kapabla att göra rätt för sig men inte orka för lättare leva på andra.

De mest sorgsna är att inte ens ”blatte muslimerna” håller varandra om ryggen de gör allt för att trampa på varandra för att slippa se någon annan som faktiskt kämpa kommer någon stans. Vet inte va jag avskyr mest rasism som vi lever med varje dag eller de avundsjuka idioterna som också gjort allt för att fälla krokben när de själv inte gör något rätt... men rätt ska va rätt va de? Sen glömmer man titta sig själv i spegeln. Vilken sorglig värld vi lever i...vi är så bra se andras fel halshugger andra för de när man själv gör samma... men charma is a bitch? Hoppas verkligen charma kommer tillbaka men känns inte så i detta livet

  • Nära Ekeby

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229