dream, love & joy

Snart är julen här en och en halv vecka kvar i arbets väg sen iväg till Kiruna och äta safari mackor innan julmaten intar huset.
Sen blir det jobb igen och ett nytt år I Paris. Finns inte mycket jag önska mig i julklapp jag har allt jag behöver I matrella ting och mer där till. De enda som jag önskar är hälsan och att vi ska få vårat under.
I början av missfallet så jag jag inte vill försöka eller gå igenom de igen. De va rädslan för de kanske inte skulle gå eller att behöva uppleva ett så svårt missfall igen.
Jag kände sorgen för de va jobbig nog. Men att längta efter något man inte kan få göra väldigt ont speciellt när man redan förlorat de en gång. Men antagligen har all stress sista tiden påverkat allt för min kropp riktigt negativt. Så de jag främst önskar är lugn inte ha onödiga saker som drar ner en en stressfri fritid med människor som vill en väl inte gör allt för att dra ner en. Bara positiva närvaro.
Kommer bli härliga veckor fram över ser verkligen fram emot en mysig jul med hela familjen och sen ett riktigt idylliskt nyår i kärlekens stad med goda vänner. Något som ger en energi att gå framåt I vinter deppet tills sommaren kommer.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229