Svenska, Trans


Jag är trans. Det är den jag är och kunde jag skulle jag inte välja att vara på något annat sätt. Men det är som en konstant kamp mot omvärlden och jag blir trött av att behöva vara stark hela tiden. Jag ska rätta, trösta, ha pinsamma konversationer, göra mig själv synlig, vara osynlig, vara en förebild. Vara stark. Alltid vara stark. Och jag är inte det, inte alltid och det är ok.

P. S. Mitt första inlägg lyssnade jag på Sam Smith och nu har han släppt sitt nya album igår (!!!) och jag är väldigt taggad. :D

D. S. Han sjunger om att få sitt hjärta krossat och jag gråter över alla gånger jag blivit deadnamed den här veckan :(

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

PTSD, Svenska

Jag kan inte sluta gråta. Jag kan inte trösta mig själv för jag försöker inte reda ut vad som är fel. Jag vet vad som är fel men det kommer inga tankar, de är blockerade. Jag har bara känslor. Känslor jag inte vill ha men som jag måste känna. Jag vet att det är ok men jag vill inte känna dem. Min kropp vill känna dem, oja.

Min hjärna har nu tagit över så mycket att jag inte känner något men jag gråter fortfarande, jag kan inte sluta. Jag hatar det, eller nej det gör jag inte, jag känner inget alls om det eller någonting annat. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill fly. Jag vill så himla gärna fly. Varför måste jag känna? Varför måste jag gråta? Varför måste det vara så här?

Likes

Comments

English

I just wish everything wasn’t so hard. I’m sounding so dramatic. To be honest I’m doing quite fine in life right now. About to start my senior year, pretty calm because of the long summer break. My day’s been alright, life’s pretty alright now and still it takes so much out of me. Just going through an ordinary day is exhausting.

These are my thoughts on a Wednesday night/Thursday morning crying softly and listening to Sam Smith.

Likes

Comments