Tilstede

Liv-Christine, Hverdag, Livet

Liv-Christine Hoem sitt bilde.

Mer uperfekt bilde enn dette tror jeg nesten ikke det går an å legge ut. Det er i alle fall null filter, mysing mot sola og en dose nakenhet, men skal jeg være helt ærlig? Jeg har begynt å gi litt mer faen i hva folk synes. Man ligger tross alt ikke og soler seg med ansiktet full av sminke eller som om man skal på catwalken heller. Men nok om dét.

Det er endelig sommer, sol og varme, og det aller beste ved det er at jeg faktisk klarer å nyte det. De siste åra har jeg på denne tida stort sett vært innlagt, og vært veldig dårlig. Hatet verden, fordi alle andre var ute og nøt livet, mens jeg hadde det helt forferdelig, og i perioder bare ville dø. Sol og sommer gjorde tilstanden min bare enda verre, fordi det ble en påminnelse om alt jeg gikk glipp av. Det å sole meg, det å både., det å ta en øl/brus/kaffe med venner, simpelthen det å kunne være ute og nyte det fantastiske været. Slippe den dårlige samvittigheten over å bare være inne. Kjenne varmen fra sola på huden, og hvordan den varmer opp hele kroppen, gir en god følelse, får meg til å senke skuldrene, og slappe av.

Jeg føler meg mer tilstede enn jeg har gjort før, fordi jeg klarer å sette mer pris på de små, hverdagslige tingene. Det som mange tar fullstendig forgitt. Jeg setter også pris på at jeg nå kan være ute og nyte sola, fordi jeg er hjemme, og for første gang på flere år ikke er innlagt på denne tida. Det gir meg også en fantastisk mestringsfølelse - siden jeg faktisk har kommet meg flere skritt videre, med tanke på at jeg nesten ikke er innlagt lengre.

Resten av dagen skal jeg være her og nå, i denne godfølelsen, nyte sommerværet, og at jeg akkurat nå, har det bedre enn jeg har hatt det på lenge.

Håper alle får en så fin dag i sola som mulig. Vi skrives!

Liker

Kommentarer

Joachim,
Bra skrevet Liv! Måtte le av Catwalken haha
www.joachimruudolsen.blogg.no
livchristinehoem
livchristinehoem,
Tusen takk! Haha, det var et lite stikk til alle dem som er så forferdelig opptatt av fasaden sin, og det å se perfekt ut til enhver tid.
nouw.com/livchristinehoem
W.G.A.T.A.P.
,
Godt skrevet 😊 og blir glad over å lese at du setter mer pris på de små hverdagslige tingene som mange andre tar forgitt .. og at mange andre tar det for gitt skal vi ikke bry oss om 😊 godt poeng det med catwalken 😊 smiler når jeg leser det.. for det er så sant at det er alt for mange som er opptatt av fasaden din så godt poeng du gjør ut av det ..
W.G.A.T.A.P.
,
*for det er så sant at det er alt for mange som er opptatt av fasaden sin så godt poeng du gjør ut av det..