RESOR, TRÄNING

Påväg hem efter en ännu helg i fjällen!

Sitter nu i bilen påväg hem efter en helg i Vemdalen! Det har gått ganska bra och vi har haft väldigt kul.
Bilen framför oss körde precis av vägen när en älg plötligt stod mitt framför dem. Det var otäckt men både passagerarna och älgen verkade ha klarat sig!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Okategoread

Här är lite bilder från några veckor sedan som jag glömt att posta!! Tycker det är så mysigt med höst nu, alla färgglada löv och stickade tröjor ;)))))
Och snart är det höst lov!!!! Längtar så mycket!!

Likes

Comments

RESOR

Ååh vad man saknar värmen när man kollar på dessa bilder!!! 

Likes

Comments

TRÄNING

Igår morse åkte jag och pappa ner till havet och tog en löptur längst vattnet på stranden. Det var så härligt men sååå jobbigt. Man bara sjönk och sjönk med fötterna på vissa ställen haha, men det var kul!!!

Likes

Comments

RESOR, Okategoread
Long time no see:))

Hej, nu var det länge sedan jag bloggade sist. Vad anledningarna är vet jag faktiskt inte men nu är det slut med det!!! Jag har faktiskt försökt blogga ganska många gånger men det har aldrig gått att ladda upp inläggen;(

Som t.ex. så var jag och några vänner i London för några helger sedan, där jag tog väldigt mycket bilder, som tyvärr inte heller har gått att ladda upp. Men tänkte göra ett eller två inlägg om det, som en liten "sammanfattning" av det hela. Tog som sagt väldigt mycket bilder, så det blir nog bra!!

Som ni säkert sätt ovan så är jag på Österlen. Gillar det verkligen här, alla åkrar, havet, dem vita stränderna och så mycket mer. Kommer visa lite mer bilder här ifrån sedan. Men här är några snapshots från stranden för någon dag sedan. Det var fint väder men gaaanska kallt i vattnet, men när man väl var i så var det okej;)

Bye bye!!

Likes

Comments