Hej folkens. Jeg har ikke lavet "Friday Outfit" i et godt stykke tid, så jeg tænkte at det ville jeg lige skrive hvorfor:

Jeg er begyndt at synes "Friday Outfit" er blevet kedeligt for mig at lave, og jeg er begyndt at glemme det mere ofte, hvilket jeg tænker er et tegn på at jeg ikke synes det er så mega fedt mere. Så jeg har tænkt mig at jeg vil stoppe med at lave det, det betyder ikke at jeg aldrig mere vil lave det igen. Det jeg tænker med det er at jeg vil begynde at lave flere "ootd's," hvis nu der er en dag hvor mit outfit bare er mega fedt.

Jeg håber ikke at det blev for kort. -Liva<33


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej folkens. Som i kan læse på overskriften, så vil jeg idag lave et "januar udsalg haul." Og jeg synes selv jeg har fået/købt nogle vildt fede ting. Enjoy!

H&M

I h&m har jeg fået de her t-shirts, som er vildt fede (og vildt billige)! Og så har jeg også fået den her vildt fede mini backpack. Jeg ved ikke hvorfor, men når jeg har den på føler jeg mig lidt som en pokemon træner- og hvem vil ikke gerne føle det?!

?

På det første billed har jeg min Mads Nørgård turtle-neck på, som jeg fik til kun 100kr. På det næste billed har jeg den her Levi's tee på, som jeg fik til halv pris! Og sidst, der har jeg min hoodie fra noget der hedder muse, den er mega fed, og mega blød, så det er pæn fedt!

- Liva<33

Likes

Comments

Hi guys! jeg har ikke lagt noget op, her de sidste 2 uger, sååå jeg tænkte at jeg lige ville lave en opdatering. Enjoy!

Fra 2 uger siden (på torsdag), fik jeg et angst anfald, hvilket var det første jeg har haft i flere måneder! Det var ret skræmmende". Jeg havde nærmest glemt hvodan det føltes (hvilket ikke rigtigt gjorde mig noget), men det var i hvert fald, mega nederen, og mega træls.

Fredag (stadig for 2 uger siden), fandt jeg ud af at jeg både havde høj feber, og halsbetændelse, så det var pænt nederen.

Så grunden til jeg ikke har været så aktiv, har både været en blanding af sygdom og træthed, men her de senneste par dage har jeg i hvert fald, haft det mega fedt, så det dejligt.

jeg tænker selveføldig at nu hvor jeg har det bedre, at jeg vil lægge noget ud mere ofte.

-Liva<33

Likes

Comments

Hej alle jer som læser med, her er gårdsdagens outfit:)

Min turtle neck og mine (mega fede, mega 90's) ternede bukser er fra H&M, min denim jakke er en jeg fandt på genbrug til 45kr, hvilket er mega billigt, og den er mega fed, og… I'm in love.

-Liva<33

Likes

Comments

hej alle jer som læser med. for lidt tid siden skrev jeg om min angst, og meget har ændret sig siden, så jeg tænkte at jeg ville lave en lille opdatering.

så fra snart et år siden, startede jeg ved en Psykoterapeut (den mest fantastiske kvinde ever!), og igår havde jeg min tiende og min sidste session ved hende. jeg har lært så meget, af hende, som jeg sætter mega meget pris på.

fra et år ca. et år siden begyndte mine andfald, det var for det meste til skole svømning, men efter lidt tid begyndte jeg også og få dem i skolen, og nu... nu har dem ikke, jeg har ikke haft et andfald i nogle måneder, som jeg er mega stolt over, og virkelig er glad for.

i den periode hvor jeg har haft mine andfald, har jeg også været meget trist og usikker. jeg er meget mere glad nu, og arbejder også på at få mere selvværd, og jeg føler mig klart stærkere end før.

noget som har hjulpet mig meget med mine andfald er, at sige til mig selv "der er ikke nogen grund, til at være angst". f.eks. hvis jeg sad i klasse værelset, og begyndte og føle mig utilpas og angst, ville jeg sige det, og i starten virkede det ikke, men jo mere jeg blev overbevidst om at det faktisk ikke var noget at være bange for, begyndte jeg og kunne over vinde dem.

jeg håber i fik noget ud af Indlægget, og håber især i kunne bruge det sidste.- Liva<33


Likes

Comments

hej alle jer som læser med. outfit fra igår, enjoy:))

sweater og tee: h&M (as always:)) bælte: pieces, mom jeans: Jacqueline De Yong. (ved ikke om i kan se det, men inden under mine jeans, har jeg mine ternede gamacher på).

-liva<33

Likes

Comments

hej alle jer som læser med. som i jo nok ved er det nytårs aften imorgen, så jeg tænkte at jeg ville dele hvad jeg skal have på.

alle tingene er faktisk fra h&M (som de plejer, hehe), nederdelen er en gammel en af min mors, men sweateren og gamacherne (som jeg ELSKER), er nye.

håber i fik noget inspiration. -Liva<33

Likes

Comments

hej alle jer som læser med derude, tænkte at jeg hurtigt iige ville vise jer hvad jeg fik i jule gave, enjoy.


foot wear 

jeg fik af mig selv, hehe, de her vans slip on, som jeg har ønsket mig i så lang tid. jeg fik også de her adidas campus sneaks, i carry gul, og jeg ELSKER gul (især carry), så dem er jeg vildt glad for. jeg fik også nogle strømper.

jewelry

jeg fik to par øreringe, et i guld og et i sølv, jeg er sygt glad for begge par, især det i sølv fordi jeg har fået dem af min bedste veninde. jeg har også fået den her halskæde, som jeg er mega glad for, især fordi den har en slags "historie" som i kan læse på kortet, som var med halskæden.

clothing 

jeg fik de her vildt lækre sweats i blå og rød, som er mega fede, jeg fik også den her vildt søde tee, så... det bu dejlig.

giftcards

jeg fik de her gave kort, til matas og munkstore, så det er ig også sygo glad for.

candy

jeg fik det her hjerte med chokolader inden i, igen af min bedste veninde. af en anden veninde fik jeg en helt masse små candystinger.

diverse

og sidst men ikke mindst (faktisk de største, hehe), fik jeg denne her stol, som jeg er mega sygt glad for.

-liva<33

Likes

Comments

hej alle jer som læser med derude. idag ville jeg dele mine ynglings sange gennem efteråret med jer, enjoy.

1. "1-800-273-8255"- Logic. alessia cara, khalid.

2. "friends (with bloodpop)"- justin bieber, bloodpop.

3. "silence"- marshmello, khalid.

4. "good together"- scarlet pleasure.

5. "rockstar"- post malone, 21 savage.

6. "havana"- camila cabello, young thug.

7. "too good at goodbyes"- sam smith.

8. "what lovers do (feat. SZA)"- maroon 5, SZA.

9. "help me out (with julia michaels)"- maroon 5, julia michaels.

10. "wolves"- selena gomez, marshmello.

11. "gucci gang"- lil pump.

12. "new rules"- dua lipa.

13. "dusk till dawn- radio edit"- ZAYN, sia

14. "how long"- charlie puth.

15. "i like me better"- lauv.

16. "please don't lie"- hugo helmig.

17. "mi gente (feat. beyonce)"- willy william, beyonce.

18 "more than you know"- axwell /\ ingrosso.

19 "blonde"- waterparks.

20. "just like you"- louis tomlinsom.

21. "get low (with liam payne)"- Zedd, liam payne.

22. "bedroom floor"- liam payne.

23. "watch the world"- SAVEUS.

24. "no i love yous"- era istrefi, french montana.

25. "kaleidoscope"- donkyboy.

26. "do re mi"- blackbear.

27. "du er ikke alene"- LIGA.

28. "Flawless"- mads langer.

29. "whiskey (feat. A$aP rocky)"- maroon 5, a$aP rocky.

30. "turnt up"- benedicte.

31. "thunder"- imagine dragons.

32. "meant to be (feat. florida georgia line)"- bebe rexha, Florida Georgia Line.

33. "what they say"- clara.

34. "location"- khalid.

35. "perfect"- ed sheeran.

-Liva<33

Likes

Comments

Ahhh!! Guys- endelig har jeg fået pandehår! Jeg har snakket om pande hår SÅ LANG tid! Og endelig, igår spurgte jeg min mor om hun havde bestilt en tid, "nej det har jeg godt nok ik lige" så spurgte jeg "gad du måske og ringe, så?" Så ringede hun og der plads kl. 15.00. Det var egenligt ret dejligt, så nu har jeg pandehår og jeg ELSKER det!

-Liva<33

Likes

Comments