Jeg fra mange ulike måte trodde at kan eg skrive bra på norsk men kanskje det ser ikke bra grammatikken og kan eg ikke skrive på måten som norske mennesker som leve har fra dagen som de ble født. Min norsken kanskje skal ha bli lit rar o se og lese og til skjønn. Men hva vil dere fra meg. Personer som leve i Norge nesen 4 år og har ulike mening og ulike formel.

Jeg heler Lalula_0.0. Jeg bor i Lofoten og gå jeg på videregående. Noe gange jeg tror at jeg er i min klasse er denne eneste personer som skjønner ikke noen og har ikke peiling at eg er alene som fra anne landen. I våres klasse hadde vi to mennesker også fra andre lande. Nå jeg er alene og har ikke peiling hvorfor jeg er redd til snakke med mennesker som eg har i klassen min. Kanskje takk fra den skal bli litt rar.

Noen gange har jeg mange forskjelige ting til å sa om noen temater. Har mange spørmålen som venyter på svar men har jeg ikke peiling og sånn mye "likking seg selv" til sa den fram. Jeg er sånn persone som er nesten hele livet skal bli som er red til snakke men andre personer. Jeg vet ikke hvorfor men jeg vil ikke bli sånn hele livet mit. Men jeg måstarte til ble åpen til forskjelige ting og forsjelige måte til å gjåre sånn.

Kanskje noen mennesker har jeg mange ulike strese og ulike til meg kjønne ting. Kanskje noen av dere trodde som at eg som bor ikke så lengre i Norge kan ikke sa noen interessant ting til dere. Men en ting dere må vete at den som jeg gjøre til ble har lenge og lære seg norsk godt det er mit prioritet og må jeg ble interessert om den men de er ingen svar på spørsmål «Hvorfor eg skal skreve blogg? Og hva skal bli her??»

Selfølgeli eg skal skrive om den som skjer i livet mitt, den skal bli litt som min little dairy men jeg liker sånn måte å skrive. Jeg skal skrive og om min reiser og der fra jeg bor. Jeg ble født i Polen og derfor jeg skal skrive litt om den veldig fint og problematisk land. Kanskje dere skal ble litt interessant om den. Eg skal og skrive om forskjellige tema som kommer til meg og eg skal trodde et den interessant eller ikke.

Likes

Comments