Tänkte göra ett lite annorlunda inlägg nu om böcker. Jag älskar att läsa och min kärlek startade när jag var typ 8, vi var på semester och jag läste 5 elr 6 böcker på en vecka, efter det har jag aldrig riktigt slutat. Dock har antalet per vecka minskat kan en säga. Det är så svårt att få tid att sitta och läsa i en stressig vardag. För mig är läsning något jag måste ge mig själv fullt till och det går inte om jag oroar mig för något annat. Just nu är det så mörkt och kallt ute så jag anpassar mina böcker lite efter tiden, jag ska dela med mig av vad jag läser just nu och några gamla favoriter som alltid kommer finnas i mitt hjärta.


För dig som vill ha något mastigt att läsa; 

Miss Peregrines hem för besynnerliga barn är en triologi och alla bökcer är ca 500 sidor men den är lättläst och jag rekommenderar den verkligen! Den har precis blivit film och även om de skiljer sig väldigt mycket från varandra var filmen väldigt bra, en kan se det som fyra olika delar där böckerna är de tre bas delarna och filmen är som en fjärde del med massa extra material! Klicka på bilden för att komma till alibris som säljer bocken i pocket format!

Boktjuven är också en bok som blev film ( jag verkar gilla populära böcker) men det visar ju också hur bra den var. Vet inte hur mycket jag kan säga om boken utan att avslöja men den är fruktansvärt bra och sorglig så var beredd! Den handlar om förintelsen och är fantastiskt skriven. Länk finns till den också!

Den tredje boken är också känd men för lång för att vara populär, den är typ 1000 sidor och ganska komplicerad att läsa men väldigt bra så om du orkar läsa så mycket så testa denna bok! Den handlar om en epidemi som gör människor till super zombies, om du gillar sånt så är den här boken för dig! Hittade länk till den också!

En speciell bok

Jellicoe road är min absoluta favorit bok och alla som läser den säger att de älskar den, dock är den lite svår. En förstår ingenting förens de sista 50 sidorna typ men det är det som gör den så fantastisk!! Ett måste att läsa! Om ni bara vill läsa en bok så skit i alla andra och välj den här!

Vad läser jag? 

​Jag läser tredje boken om Miss Peregrines besynnerliga barn som heter själarnas bibliotek och det är en perfekt höst bok som jag har svårt att lägga ifrån mig! Och det är den enda boken jag fokuserar på att läsa just nu! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments