För sex månader sedan så gjorde jag ett inlägg där jag skrev vad jag trodde jag skule göra om sex månader. Jag skulle ha skrivit detta inlägg i söndags men glömde det XD

I söndags Var jag till ett centrum och bokade tid för att testa min syn. Testet gör jag imorgon c: Jag följde även med min pappa när han köpte nya tröjor på stadium och sen åkte vi hem. Mer än så gjorde jag inte, jag kollade bara på TV och lyssna på musik.

Det blev inget vidare långt inlägg men aja cx
Bai~

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har du de där vännerna som du alltid har så kul med? Som du är ute och hänger med hela tiden och som gör din dag så mycket ljusare. Jag hoppas du har såna vänner。^‿^。​. 

Jag har många kompis grupper och de gör mig också otroligt glad, men en kompis grupp jag har är speciell. Jag har min filmkvällsgrupp, min tjejkompisgrupp och min skype kompisgrupp. Och det är min skype kompisgrupp som är speciell.

Fast de får mig att må så otroligt bra så har jag träffat de en gång. Och det var för en dag det här året. Vi är 5 i vår lilla kompisgrupp. 3 av de bor i England, och 2 av oss bor i Sverige och jag är såklart en av de◉‿◉​. Så, Lina som bor nära mig skulle åka en vecka med sin familj till London. Clara, Hannah och Ellie som bor i England ville då träffa henne, Clara och Hannah kunde åka till London men Ellie kunde tyvärr inte. Fast jag och Linda bestämde att överaska de med att jag var där. Jag åkte till London med min bror och var bara där en dag, vi var alla så glada och hade det så kul! Och en dag kändes som tre dagar(ᗒᗨᗕ)​. Dagen efter åkte jag hem igen och det var så kul att få träffa de efter 3 år ^^.

Nu har vi inte mycket tid att prata med varadra men jag vet att även fast vi inte skypar lika ofta så kommer vi alltid finnas där för varandra. Och jag hoppas att de kommer till Sverige nästa år! Då ska de få se hur jag och Linda lever(^v^)​

(Namnen i texten är inte deras riktiga namn)
Bai~~

Likes

Comments

Jag insåg just att det är lite mindre än en månad innan jag börjar gymnasiet. Jag vet att man ska njuta av sitt somarlov, men jag är så himla taggad för första dagen (^ω^). Jag kom in på mitt förstavals gymnasium och är så glad över det, men hur mycket jag än ser fram emot min första dag i gymnasiet så tänker jag på hur annorlunda det kommer vara. En ny byggnad med massor av människor jag inte känner (´・_・`). Finns det oskrivna regler som man borde kunna?⊙﹏⊙.

Hur blir det med min vänner? Jag kommer såklart få nya vänner och kommer vilja vara med de. Men hur blir det med mina äldre vänner? Jag måste ju ta hand om mina nya vänskaper som jag får eftersom att de är ganska ömtåliga, men sen har jag ju fritidsaktivieter och läxor (som jag antagligen inte kommer göra ^-^). Jag hoppas i alla fall att jag hittar ett sätt att balansera det ( ・`ω・´)

Likes

Comments

Var är jag och vad gör jag om 6 månader?

Om exakt sex månader så är det en sändag, jag kommer vara hemma och lata mig eller vara med någon kompis. Dagen efter så är det ju måndag :) Jag kommer gå runt på det gymnasium jag kommer in på och har förhoppningsvis en ny kompis. Det kommer nog vara en månad ungefär efter skolstart och jag hoppas att jag blir nöjd med mitt val.

Något mål jag skulle vilja tills då är att skaffa två nya vänner och kanske börja ta två danslektioner istället för en :) Det skulle också vara kul att lära mig laga någon sorts måltid eller lära mig att tvätta och sätta på diskmaskinen XD

När 24 september varit så kommer jag att skriva ett inlägg om hur det gått, vi får se om jag gjort några framsteg.

See ya!

Likes

Comments

​Välkommen till mitt första inlägg!

Detta inlägget kommer handla om studietips, du har säkert fått en massa tips redan men vad gör det? Nu får du ett tips du kanske inte fått, eller så får du höra det igen.

Mitt studietips är att hitta det sätt att plugga som funkar bäst för dig, jag jobbar bäst med tystnad i en soffa och en människa i samma rum som kan hjälpa mig om det behövs. Tystnaden får mig att slappna av och soffan år det ställe där jag känner mig bekvämast. Människan kan vara en kompis eller så men det är oftast min pappa jag pluggar med. För att du ska hitta ditt sätt att plugga så kan du testa olika saker.

Testa att plugga med och utan musik, prova plugga i olika rum eller olika ställen i ett rum. Sitt på olika sätt och testa att kanske äta något samtidigt, eller belöna dig med något när du klarat något. Tänk på att inte heller sitta för länge och plugga en läxa, ta små pauser eller gå från läxa till läxa. Drick också lite vatten då och då, det kan hjälpa dig att fokusera bättre.

Om det redan vet att ditt sätt att plugga är perfekt för dig, så har du kanske inte behövt läsa det här. Haha! Det var allt för mig och tack för att du läste. Hej då!

Likes

Comments