Usch, det är så lagom irriterande när man går runt och väntar på att vattnet i kastrullen ska koka upp men ingenting händer, och så till slut upptäcker man att man antingen glömt helt att sätta på spisplattan eller att man har satt igång fel platta. Haha detta händer lite ibland, man känner sig lika dum och irriterad varje gång! Får nog ta och skylla på att jag är trött.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vissa skulle kanske tycka det är löjligt och tänka mer "meh, det är väl ingenting" och många vet jag håller med mig. Men min allra största rädsla är faktiskt getingar. Visst de är små och sticks bara eventuellt litegrann, men det där där lilla sticket kan inom 20-30 minuter få mig att totalt sluta andas.

Getingallergi är inte alls roligt, särskilt inte när man spenderar hela sommaren på ett ställe där det är ungefär 45 minuter rill närmaste sjukhus och det inte heller finns många ambulanser och eftersom jag inte har någon aning om vilket sjukhus jag åkte in till senast jag blev stucken (då jag blev lagom nerdrogad i ambulansen samt var väldigt borta på grund av sticket, och detta var i Stockholm, inte sä lätt att ta reda på vilket sjukhus) och eftersom de inte heller skrivit något om det i min journal så har jag ingenting som bevisar att jag blivit getingstucken och måste därför få ett nytt stick innan jag kan få recept på adrenalinspruta mot allergin.

Nej usch, jag tycker bara att allt detta med getingallergin och det faktum att jag måste få ett nytt stick för att få något mot det, bara är jobbigt och besvärligt. Och jag är verkligen livrädd. Jag vet att risken är liten, men tänk om jag blir stucken, inte har en spruta och vi inte hinner in till sjukhuset?

Likes

Comments

Så jag såg en bild på Facebook igår kväll innan jag skulle sova där det stod om ett hotell i Kenya där dom även har giraffer som går omkring. Eftersom jag är väl medveten om att man inte ska lita på allt man ser på Facebook, eller övriga ställen på internet för den delen, men tyckte det lät intressant så fick jag lov att söka upp det.

Det visar sig att hotellet heter Giraffe Manor och ligger i Nairobi i Kenya. Jag menar, så länge de tar väl hand om sina giraffer så är detta ett ställe jag någon gång mer än gärna skulle vilja besöka!

Likes

Comments

Är glad och fick min frappè! Blev även en McFlurry med daim, dock borde jag verkligen ta och sluta trotsa det faktum att jag är laktosintolerant. Inte alls mycket, bara lite, men tillräckligt för att få ont i magen och må illa en stund. Men en vacker dag ganske det blir värre, vilket kommer kännas hemskt då det mesta gott innehåller mjölk eller någon annan mejeriprodukt. Om någon har ett tips på något laktosfritt som är gott får ni mer än gärna skriva det antingdn i kommentar eller pm, jag har lite svårt då mamma alltid köpte hem Valios laktosfria mjölk när jag var liten, vilket jag personligen inte tycker om då jag tycker den är på tok för söt!

Nu blir det i alla fall ett par timmars "försenat" fredagsmys med ett avsnitt av Doctor Who. Är hemskt glad att jag fick Joel att börja kolla! Har ni aldrig sett Doctor Who tidigare rekommenderar jag starkt att ge det ett försök! De första avsnitten (med nionde doktorn) tyckte jag själv var lite konstiga, men det blir bättre, jag lovar!

Likes

Comments

Haha, insåg precis vilken längdskillnad det egentligen är mellan mig och Joel, lite kul, har inte riktigt tänkt på det så mycket tidigare.

I alla fall, nu bär det iväg på ett nattligt äventyr på 25 minuter (ena vägen) för att köpa varsin frappè, helt sjukt egentligen hur sugen man kan bli på något! Men måste få säga att det är Joels eget fel att han får köra enda till Vetlanda, han gjorde både mig och sig själv sugen på det, haha.

Vi upptäckte dock nu en bra bit på vägen hur det är tjockt med dimma. Usch, vilket förstås är mindre kul.

Likes

Comments

Denna blogg, som då hette littlestories, var från början menat att vara bara en novell/berättelseblogg men jag kände att det blev lite rörigt då jag ville skriva annat än bara noveller här, till exempel skrivardagboken. Jag vill både ha en plats att skriva det på, och när jag skriver noveller vill jag bara ha noveller/berättelser på den sidan så jag beslutade därför att ta bort allt härifrån, byta namn och börja skriva det jag vill här. Men för er som vill läsa noveller, oroa er inte, novellerna kommer laddas upp på mylittleblog.se och jag kommer alltid meddela här när en ny novell finns. Jag kommer även skriva "skrivdagboken" här.

Likes

Comments