Pjittpjatt... blablabla!

Endelig kom fredagen !
Favoritt dagen min i hele uka. Da man kan sette seg ned i sofaen når kvelden kommer å vite at i morgen tidlig er det ingen alarm som kommer til å ringe. Ingen som skal kjøres hit og dit. Ingen stress. Okay, vi har en 2 åring i hus, så sjansen er stor for at vi må stå opp klokka 7.00 uansett. Men da kan vi kose oss med kaffe koppen her hjemme uten noe stress.

🍒

Jeg har hatt en relativt god dag her hjemme idag. Fått sett ferdig det jeg har gått glipp av på farmen, rydda litt i bilen, rydda litt i gangen og smårydda oppholdsromma våre ! Har kosa meg hjemme idag. Og formen har vært mye bedre enn på flere dager ! Det setter jeg virkelig pris på.

🍒

Storebror var også endelig i god nok form til å reise på skolen idag. Nå har han vært hjemme en hel uke, og han pleier egentlig aldri å være syk. Så det var godt for han å komme tilbake til rutiner !
I helga er planen å få inn, eller kaste, alt som er ute her før snøen kommer. De har meldt snø rundt om i helga, men sto i lokal avisa at snøen skulle visst hoppe galant over her jeg bor ! Så vi får se da! Syns det lukta snø i lufta her idag jeg men..

Valpene vokser!!
I morgen er de 2 uker gamle. Og nå har de sånn smått begynt å åpne øynene sine. Jeg gleder meg til de begynner å vandre litt rundt på gulvet her og hilse på oss 🖤

Takk for at du stakk innom! Kom gjerne igjen 🍒

Liker

Kommentarer