Vi har vært på 3D ultralyd

Graviditeten, Mammalivet

Fredag dro vi på 3D ultralyd for å si hei til han som har tatt seg til rette i magen. Mr. huleboer som faktisk kanskje har fått navn. Det er hemmelig en liten stund til siden det står om to navn. Siden 3D var en helt ny opplevelse for hele familien ramlet vi inn døren på ultralydklinikken alle mann. Rene attraksjonen. Popkornet var med. 

Da jeg var gravid med Thea hadde jeg fått med meg at det fantes noe 3D greier, men jeg nektet å bruke penger på det siden jeg syns at ungene så ut som skamslåtte rotter på bildene. Iallefall de på google. Dessuten fikk jeg tre ordinære ultralyder siden hun var en tjukkas, så hadde forsåvidt ikke behov for mer.

Av en eller annen grunn spontanbestilte vi en time tidligere i uken og dro avsted Fredag. Vi angret IKKE. Det var helt fantastisk å se han inni der og han så jo nesten ut som et menneske. Litt skrukkete og sånn var han jo, men hallo, han har jo sikkert badehud ut av en annen verden. Dessuten er han prikk lik Vegard!

Jeg er herved misunnelig på leppene hans! "Blåveisen" på øyet kan han ha. Jeg syns det er helt utrolig at det er mulig å få frem et bilde med LYD. Kunne faktisk høre maskinen murre litt på magen min.

Som vanlig ble han dritsur for at noen kom inn på hans personlige space og han gjemte seg etterhvert bak armene. De tingene som ser ut som tang rundt han er faktisk armer, så vet dere det. KNOW WHAT YOU DONT KNOW som de sier. Da det hadde gått en stund fikk han en sinna-mine som er PRIKK lik Vegard sin, så strakk han en fot foran ansiktet og sa takk for seg. Like myk som faren. Lol. Etter det var det ikke håp om å se noe mer. Eller, vi fikk se de edle delene hans da, og DA var den en frøken borte i sofaen som fniste noe voldsomt. FNIIIS. Pung. BAHAHAHA!

Det viste seg også at det som jeg har trodd er en rumpe som stikker ut av magen min, faktisk er hodet hans. Hvorfor han har som hobby å trykke trynet inn i magen det vet ikke jeg. Iallefall ikke når han har all plass i verden inni der. Eller ... plass. Begynner vel kanskje å tette seg til inni der med tanke på at han er 1,5 kg nå. Han har hodet opp under ribbeina mine og jeg kjenner at han med fordel kan ta å snu nesen nedover snart. Ikke er det særlig digg at han omtrent sparker foten ut der nede og ikke tror jeg at jeg er så gira på setefødsel heller.

Ca samme tid som han i magen ikke var med på leken mer, ble også Thea utålmodig. Iallefall etter vi hadde unnagjort fnisingen av pung og penis. Hun begynte å plukke litt på Vegard før hun diskret brisket smartklokken sin. "Ah jeg har så fin klokke" forsøkte hun, men ingen fulgte med. "Jaja får vel ta å sende MELDING med KLOKKEN min jeg da kanskje" fortsatte hun og gikk over gulvet. Damen med apparatet reagerte fortsatt ikke, hun bare humpet på magen min med dingsen slik at han i magen skulle flytte armer og bein. Hun ga til slutt opp og vi fikk bildene printet ut.

"OJ hva er DETTE" sa Thea og stakk smartklokken opp i trynet på damen. Hun ble helt imponert og Thea fikk sine etterlengtede minutter med fame. Hun viste hva klokken kunne og hva den ikke kunne og maste helt til vi var kommet ut og damen hadde lukket døren etter oss.

Smartklokken er med andre ord et kupp, iallefall i Thea's øyne, og hun driver telefonterror både seint og tidlig. Første dagen ringte hun klokken HALV SYV om morgen til tanten sin. Hun hadde heldigvis stått opp og det var god stemning, men jeg fikk tannkosten i halsen da jeg hørte Thea mase i klokken sin nede. Hun ringer også til folk og ber de sende meldinger, så legger hun på.

Siden klokken bare har høyttaler, har vi fått være med på noen meget interessante samtaler.

I går for eksempel snakket hun med mamma mens vi satt i bilen på vei hjem fra kino. Siden hun ringer fire ganger daglig blir det en del tørrprat og mamma lurte på hva vi skulle ha til mat. Thea visste ikke. Mamma fortelle at de skulle ha pizza og hun hadde laget pizzadeig. For at den skulle heve seg fortere hadde hun lagt brettet ut på badegulvet med plast og håndduk over. Kry over egen innsats. Henning (som er gift med mamma) kom hjem, gikk ut på badet og .... TRAKKET på pizzaen som lå så fint på gulvet! HAHA! Ahh klokken er litt fin likevel.

Så, har dere vært på 3D ultralyd noen gang?Liker

Kommentarer

Linda
Linda,
Yes sir, med begge.. mine har nektet å avsløre kjønnet på ord. Ul, så vi har punget ut begge gangene fordi vi er så utålmodige. Er jo litt koselig, men etterpå fikk jeg ca tusen (neida) ekstra ul-undersøkelser pga små magemål (ikke små barn nei, men liten magemåling 🙄) så hele greia mistet litt sjarmen etterhvert, for etter en stund ser man ikke menneskeformen lengre, bare innmat på en måte.. Kjekt å ha i etterkant da 😊
litloo
litloo,
Ja man må jo vite kjønnet😱 Så dine har gjemt det de, her var det jo full sprikings. Haha husker det på tredje UL med Thea, da var det sykt uinteressant. Iallefall siden jeg så for meg at det skulle være det samme som de to før😂nouw.com/litloo
legefrue
legefrue,
Så koselig! Ja jeg var det med siste barnet, og hun var utrolig lik bildet fra uke 32 når hun ble født:-)nouw.com/legefrue
litloo
litloo,
Ååå så spennende å høre. Jeg har alltid lurt litt på om de faktisk ligner, men han her var så lik faren at han må jo bare se slik ut som på bilde. Litt mindre skrukkete eneste😂nouw.com/litloo
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229