Truse på rømmen

Haha
Truse er for PYSER høres det fra en glipe i takluken på badet. Litt etter kommer en truse i full fart ut og lander i naboens busk. Det er ikke en sta femåring som har kastet trusen sin, det er en gangsperr 29 åring. Jeg måtte seriøst stroppe fast joggebuksen min i trappen, ta fart og hoppe oppi. Hadde det ikke vært for jeg skulle hente den forbanna trusen fra naboens busk så hadde jeg vandret rundt naken i dag!!


Kunne jo så klart latt være å hente trusen, men vi har kastet ting over der før, ikkesant. Og jeg tenker litt sånn at man har vel en kvote over hvor mange ting som er innafor på så kort tid. For et par uker siden kastet vi nemlig en død due over i hagen deres. Det var jo ikke med vilje at den havnet der da, hallo i luken. Egentlig skulle vi kaste den oppi skogen ikkesant, men halvveis i kastet mistet den hodet og skiftet retning rett inn i hagen der. Akkurat som et siste svev. Jammen da så tenkte vi mens Vegard fortsatt sto med pinnene vi kastet den med i hånden. Det er dårlig karma å komme i veien for en dues siste ønske sa jeg, så gikk vi inn.

Thea vart DRITsur da jeg forklarte hva som hadde skjedd og ville begrave duen ved siden av Minniehamstermannen. Javel tenkte vi og gikk ut for å hente duen dagen etter, men da var den borte. Litt sånn som Jesus. Om det var naboen som har plukket den bort selv og hatt duegryte til nattmat eller om det har kommet et dyr og hatt party, det vites ikke. Men det føltes iallefall veldig riktig å hente trusen sin i dag.

Her er trynet til Thea da vi fortalte om duen. Eller ÅNEI det er visst trynet til Vegard når han må klippe hekken. Ikke min hekk da, eller jo, men ikke den hekken. Det er også blikket jeg får når jeg klager meg over gangsperren for syv hundrede gang på to timer. 

Jeg vet ikke hvilken tornebusk Jesus hadde på hodet, men jeg ser for meg at denne hekken er det nærmeste vi kommer. Vet heller ikke hvorfor jeg nevner Jesus to ganger i ett innlegg. But but. Det er torner på freakings ti cm. Har du på deg sko og tenker du er trygg, så kan jeg fortelle at det er FEIL. Det samme med hjelm og skuddsikker vest. De trenger igjennom absolutt alt. Jeg vet ikke hvilke vesener de som bodde her før ville holde ute, men det må ha vært seriøse greier.Men vi bare NO PROBZ, vi er hagemennesker lix. Nå koser vi oss, sier vi. Åh så vi koser oss.

Sånn ellers så ble pappa 60 år i dag. Han hadde kjøpt fire TUSEN brett med snitter og kaker. Nå må dere spise sa han til oss, men Thea og søskenbarnet bare ooo Twist. Det var i det minste skikkelig Twist der man faktisk kan finne en sort eller syv man liker. Før da jeg var liten hadde alltid folk sånn farget snop uten noe navn på, og alle barna bare YAY snop! Helt til vi smakte på de og 90% inneholdt Cognac eller sukat. Hver eneste gang jeg kom i et selskap og så den skålen tenkte jeg jaja, snop er snop, og tok en bit. To sekunder etter brølte jeg snop er FAEN ikke snop. ESJ. Hvem ER dere mennesker som serverer oss slik GIFT. Det verste er at jeg tror faktisk ikke de voksne likte de heller. Det var bare vanlig å ha, liksom. Tradisjååån og sånn. Det er uansett topp tre av mine mest traumatiske barndomsminner.

Og sist men ikke minst så fant jeg en tegning jeg tegnet da jeg var liten. SE så fin!! ? ? Så kan man jo spørre seg selv hva i POKKER som var i de sjokoladene som fikk meg til å se sånn på livet.

 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229