Summer feels

Mammalivet

I går var vi i kirken igjen. Det begynner å bli så ofte nå at vi like godt kan stå på trappen hver Søndag når presten åpner. Halla kompis. Denne gangen var det konfirmasjon. Jeg hadde heldigvis ikke noe ansvar denne gangen og kunne sitte fint på kirkebenken uten å lage for mye kaos og styr. Det skjedde faktisk så lite at høydepunktet med hele kirken var når kiden foran gravde seg i nesen for så å tilby det han fant til faren sin. Her? Smake? Faren var opptatt med andre ting og fulgte ikke helt med på hva som dinglet på fingeren to cm fra leppene hans. Det hele var sykt spennende helt til han bare æsj og tørket av fingeren. Skuff.

Thea satt ikke med oss så det ble heller ikke noe spørsmål om Jesus denne gangen. En annen gang vi var i kirken satt hun og glodde rundt seg. På veggen hang det bilder av Jesus som spiste mat, gjetet sauer og gjorde sånne ting han gjorde på når han ikke hang på korset. Hvem er det der spurte hun og pekte opp. Jesus mumlet jeg kort og håpte hun ikke skulle spørre mer. Thea sperret opp øynene og bare JESUSBARNET? MED SKJEGG? Og da lo halve kirken. Det var nemlig rundt juletider og de hadde sikkert snakket om Jesusbarnet i barnehagen. De bare glemte å si at han ble voksen en gang også.

Prøvde på å få et fint bilde av de her to, men neida.

Totalt krise.Hun liker seg ikke så godt foran kamera lenger og jeg må mase i evigheter for å kunne ta et bilde av henne. Hun er derimot blitt ganske flink bak kameraet. Kanskje det er slik hun skal forsørge meg i fremtiden, ved å bli en kjent fotograf. Jeg hadde egentlig planer at hun skulle bli verdensmester på ski, men det funker å bli fotograf også. Jeg trenger ikke vite hvor pengene kommer fra, bare de kommer der jeg sitter i leiligheten min i sydenland.

​Hohoi, ble en del bilder det. Jeg er jo i grunn ikke kjent for å ha så masse bilder i innleggene og iallefall ikke av meg, så nå fikk dere med renter. Versågod takk for deeet. Hade. 

Jeg har Sognebunad for de som måtte lure, og den er mamma sin. Jeg har en selv også, men jeg har tydeligvis vokst siden konfirmasjonen (no shit) og livet på bunaden var nå over puppene og stakken var over knærne. Det var ikke sexy. Eller kanskje litt. Men det er ikke sosialt akseptert å gå sånn. Da vi prøvde bunaden min på, ropte mamma å herreGUD har du vært tynnere enn det du er nå? Og jeg bare øøø ja jeg var en spiker. No hipz no buubz no æss. Hoftene og rumpa har jo meldt sin ankomst gjennom årene, men puppene venter jeg fortsatt i spenning på. Kanskje de kommer til tredeveårsdagen, hadde vert fint. 

Når man snakker om pupper og sånn, i går før konfirmasjonen satt jeg og Thea og glodde litt på Music Awards. Vi hadde så god tid da vettu, så kunne drøle litt da vettu. Hvorfor gjøre seg ferdig først og slappe av etterpå liksom. Endte så klart med dårlig tid og TOTALT kaos. Nok om det. På tven kom Ariana Grande og skulle synge litt. Herregud for en kort kjole, sa jeg, vi ser jo trusen hennes. Så ble jeg plutselig åtti år. Jaja svarte Thea, det var nå en veldig fin truse da. Mhm sa jeg og tok en slurk av kaffen.

 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229