Spennende pakke i posten

Som jeg skrev i innlegget i går, har dagene etter skoletid gått i sirup for Thea. Det var derfor stor jubel og glede at postmannen hadde slengt en pakke inn i gangen vår. Veldig "du vet du bor på bygda når ...". Superfornøyd stormet hun opp trappen og begynte å åpne. Pakken vi hadde fått var fra amo toys.

I pakken var det L.O.L Suprise dukker som vi har vært så heldige å få teste. De kom for salg denne uken i Norge, selv om Thea påstår hun så de forrige uke. Thea elsker slike småting og det var veldig lett å si ja til å teste noe jeg vet går rett hjem. Dukkene kommer i en ball man åpner i flere lag. Man skreller av plast og frem kommer det små hint om hvilken dukke som gjemmer seg inni, i form av klistermerker og tilbehør til dukken. Til slutt har man skrelt av alle lag og kan åpne ballen der selve dukken er. Som et evig langt kinderegg i grunn, og det fenget en seksåring.

Thea fikk tre store dukker og tre små. Storesøstre og lillesøstre. Dukkene skifter farge i kaldt vann, noen glitrer og noen får små merker i form av stjerner etc. De store gråter, spytter og tisser når de får vann fra tåteflasken som følger med. De er lette å kle av/på og det beste av alt var at de ikke er syltynne barbiedukker. De er små lubne babyer. Ballen de kommer i blir til en veske eller til et hus til dukkene.

Thea ble så fenget av dukkene at en hel time gikk på et blunk. Det var utrolig gøy å åpne lag etter lag og få små hint om hvem som er inni. Det får man ikke vite da man kjøper de - i kjent samleobjekt stil. Jeg kjente selv samlefoten bevegde seg og jeg fikk utrolig lyst å kjøpe flere til henne. De er øverst på ønskelisten til Jul i år og da en venninne kom på besøk løp de ut med dukkene. Absolutt å anbefale - rett fra hjertet til en seksåring og en litt samle-gal mamma.

//Produktene er fra AMO toys, @amo_toys på Instagram og de er sponset.

Liker

Kommentarer

jennifergeertsen
jennifergeertsen,
Bollemor
Bollemor,
Spennande med sånne pakkar😃
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229