Slanking av babyer

Graviditeten, Seriøst

Det er ikke så mye som sjokkerer meg lenger når det kommer til folk. Spesielt ikke "unge" nå til dags. Jeg skriver i hermetegn jeg, for alt er relativt. I mormor sine øyne er jeg en ungfole, i Thea sine er jeg en gammal røy. De unge har trender hvor enn de snur seg om dagen og de har press på det meste. De ha karakterer ut av en annen verden (akkurat det er jo sunnere enn når jeg gikk på videregående, for da var du tøff når du fikk 2.) I tillegg til det skal de se så forbanna perfekt ut til en hver tid.

For noen år siden var det fokus på mage og lår og de tøffeste hadde piercing i navlen eller tunga. Var du ekstra kul hadde du en i underleppen eller i øyebrynet. Det var ingen som hadde silikon eller fjernet ribbein for å se tynnere ut, slikt drev bare Pamela med. Nå derimot er det bare flaks om man finner noen uten silikon. Det er nye tider og ting skal ikke være naturlig. Tissen skal av en eller annen SYK grunn være operert og på stell, rumpa skal være trent skikkelig stor og får de ikke det til, så opererer de jaggu meg inn fett for å få den slik. Leppene skal ligne på nebb og øyevippene skal stikke hull på de som kommer for nære.

Det er sikkert fint det og de om det i grunn. Det kan godt være jeg trenger et kamferdrops i følge noen som leser dette, MEN! Når folk har begynt å videreføre presset over til graviditeten, da bør det være noe som skurrer både for de med lange øyevipper og de som knasker kamferdrops.

De fleste har nok fått med seg den nye trenden der folk slanker ungen sin før den er født. JEPP. Det er INN å få små barn. De spiser minimalt slik at de kan se ut som fotballfrue både under og etter fødselen og de håper på kids som er rundt 2 kg når de kommer ut. Små, spinkle, tynne og underernærte babyer som er påsatt et kroppspress allerede før de er kommet til verden. Dette gjør de for at det "ikke skal gjøre så vondt å føde". LOL! Det er så lol at det er lol. Tror de at riene er mindre smertefulle med en 2kg baby enn med en på 4kg? Tror de at en dame i et sultrammet land har det superdigg når hun føder, fordi både hun og babyen er sykt underernært? Hæsjtægg dritsulten men hey fødselen gikk på SKINNER liksom?

Det er også blitt veldig viktig å føde uten noen form for bedøvelse. Det er jo ikke verdens verste trend, men hvis de slanker ungen sin for at "det skal bli enklere å føde uten bedøvelse", da bør noen kaste en melon i hodet på de snart. Og det bør være en stor en. Det er helt umulig å planlegge fødselen fra gang til gang og skal man på toppen av det hele ligge der og ha dårlig samvittighet fordi man, gud forby, plutselig har lyst på en form for bedøvelse? Det er nok å tenke på og bekymre seg over når ungen kommer ut om ikke det skal gnage i tillegg. "Jeg måtte ha epidural, jesus KRISTUS jeg kan bare gå og henge meg. Hva skal jeg si til folk, hva skal jeg HÆSJTÆGGE!!" Hvorfor er det blitt en ting man skal skamme seg over? Tror de det er ​gluten i epidural, eller hva?

Graviditeten må få være en tid man skal senke skuldrene, la hodet få fred for EN gang skyld i livet og ikke minst, la ungen få vokse seg så stor og frisk som han selv har behov for inni der. Man MÅ ikke gjøre og se ut som de på Instagram. De bæsja like mye på seg under fødselen som alle andre, det kommer bare aldri fram på de lyserosa bildene de legger ut. Jeg er sikker på de har foundation på tissen for å skjule sårene også. 

Og til folk som ikke er gravid, støtt gjerne oppunder og si til den gravide venninna/kjæresten din at hun er fin. Ikke si at hun er stor. Ikke si at naboen eller hun på Instagram er mindre. Ikke LEGG et press på noen som bør ha sin fulle rett til å blomstre akkurat som de er.

Liker

Kommentarer

juliehm
juliehm,
haha så fantastisk bra skrevet!! nouw.com/juliehm
litloo
litloo,
Takk for deeet 😃 Galskapen tar jo aldri slutt! nouw.com/litloo
June
June,
Hipp hurra! Deler på facebook jeg ass! www.dottyjune.blogg.no
litloo
litloo,
Åå kjekt 😃 nouw.com/litloo
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229