Russeparty!!

Haha

Denne uken sto jeg opp 03.40 to dager på rad. Altså, det er jo egentlig så tidlig at det er seint det. Det satt iallefall fire fem fugler og hadde party i plommetreet og sang "nå går de gaaamle hjem" mens jeg gikk forbi. Jeg er ikke gammel brølte jeg tilbake og de bare okaaay. Jeg satte meg i bilen og kjørte avgårde.

Da jeg var kommet et stykke på vei kom jeg forbi et jorde. Der pleier det egentlig å ferdes en del hjort så jeg tok det litt piano forbi. Herregud. Tok det piano. Det sa musikklæreren min i fjerdeklasse. Nå tar vi det litt piano deræ og vi bare gaad er du hundre år eller.

Denne gangen derimot sto det bare en haug med ullklumper i ulike former og fasonger utpå jordet. Jeg glodde litt bort på en som så litt merkelig ut. Han fikk litt nervøse rykninger og så rundt seg, så sa han ... øh, bæ? ... Og jeg bare øh hæ? En annen løp bort til han og ropte BJARNE! Det heter ikke øh bæ, det heter bæ. BÆ! Hvor vanskelig kan det være. Her har Bodil jobbet i ukevis med disse kostymene så vi kan mingle umerket med sauene, hjort og sau i fin harmoni, og du bare ØH BÆ??

Det er en kjent sak at sauer og hjort ikke gidder å dele gress. Eller nei det er kanskje ikke en kjent sak, men jeg har hørt det ikkesant, og så har jeg spurt en del folk om det. Utrolig hvor mye man lærer bare man spør og ingen spørsmål er for dumme, det har mamma sagt. Det har hun naturligvis også sagt til Thea og når jeg tenker meg om så er faktisk noen spørsmål helt IDIOTISKE.

Jeg har iallefall fått vite at de ikke orker å stå på siden av hverandre å spise. Det skulle tydeligvis tatt seg ut. Hjorten bare nei fy faen her erre sævv, her gidder vi iallefall ikke stå. Esj,se på de da. Bjarne og gjengen har tydeligvis funnet et smutthull i den situasjonen for å slippe å bytte jorde. Kreativt.

Forrige gang jeg traff på Bjarne og co kan dere lese om her.

Jeg har med andre ord ikke vert så forbanna våken de siste dagene. Det går jo helt fint mens det står på, men så stikker man hjem og hviler middag da vettu. Åsså hviler man middag i TRE timer. Når man har hvilt middag i tre timer da er man ikke akkurat lystig i det man våkner opp. Det hadde vert like greit å bare våkne opp i en grøft alene og blitt der til man var menneske igjen, men sånn er ikke livet.

Jeg hentet Thea i barnehagen og hun hadde bare SÅ mye og fortelle. Det skulle fortelles på fire sekunder og det skulle fortelles med alt annet enn innestemme. Har man ikke innestemme i en bil etter man har hvilt middag i tre timer da blir det brått veldig høyt. Jeg begynte å telle rolig inni meg. En, to, tre og så brølte jeg INNESTEMME!!! Og Thea bare men herregud da, AU, ørene mine mamma, hva pokker er det du roper sånn for. Så skrudde vi opp musikken istedenfor.

Thea har alltid elsket musikk. Hun er, til Vegard sin store fortvilelse, big ass fan av Markus og Martinus og andre Norske trubadurer som Staysman og Lazz og sånne der. Det er i grunn en kjent sak at de ikke alltid synger om blomster og fuglesang, og det fikk jeg smertelig erfare da Thea hadde funnet en liste på spotify som het Russehitz 2016. Hun sitter ofte alene med barbiedukkene sine og hører på lista si på Spotify, men denne gangen hadde hun altså funnet en annen liste. Jeg tasset forbi soverommet hennes og hørte fakk juu, fakk juuuuuu.

Hva hører du på sa jeg. Hun hørte ikke. HVA HØRER DU PÅ THEA, HERREGUD fortsatte jeg. Og hun bare men slapp av da vel, jeg hører på en bannesang. Det skal innrømmes at Fuck you ikke var den verste låten hun kunne finne innpå der, den spilles jo på radioen hele dagen. Litt lenger nede på listen var det et bredt utvalg av de vanlige låtene om jentetiss inni guttetiss og sånn, eller kanskje omvendt og i andre ord format.

Jeg fjernet listen og ba til Thor, Loke og Odin at hun ikke hadde hørt noe slikt. Hun vet ikke hva hore er, men det tar seg ikke ut å synge om det på husken i barnehagen.

​Det kan godt være jeg er litt old fashion men det er faktisk litt krise det disse russelåtene handler om. Det er iallefall krise for oss foreldre med barn som syns melodiene er fengende. Eller for all del, jeg syns de er fengende selv jeg, og sangen som var årets russelåt da jeg var russ handlet også om horer. Det har jeg funnet ut nå i ettertid for på den tiden var jeg altfor opptatt med å hoppe opp og ned til sangen med en fløyte i kjeften og en ølboks i hver hånd. Awsm sang ass. Skikkelig åsåm. Herregud nå koser vi oss dere. Woop Woop. Håper Thea aldri blir russ. Håper russ er ut til hun er ungdom. Hun skal få lov å bruke blåsetusjene sine så mye hun vil, jeg skal ikke klage på at hun holder de for nært eller spytter på arket istedenfor å fargelegge det. Hun kan få invitere alle i klassen åsså kan de få GUL saft for det syns Thea er sykt party. Åsså kan de få se på Løvenes konge og Frost til de spyr. De skal til og med få spise ostepop i sofaen UTEN fat under. Lover. Bare de ikke blir russ.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229