Røde dansker og nettingtruser

Graviditeten

Ja så sitter vi her igjen. En uke etter - like forbanna gravid. Egentlig er ikke det et sjokk siden den o' store datoen ikke er før lørdag, men jeg er KLAR, ikkesant. Og jeg har vært KLAR siden 17. mai. Jeg trodde egentlig ikke at jeg skulle bli sånn skikkelig lei, men det var helt til kroppen min bestemte seg for å krydre forholdet vårt litt. Han bare "nei nå skal jeg få en allergisk reaksjon. Utslett, hva sier du til det? Over hele kroppen? Svangerskapskløe blandet med det underliggende eksemet du har. AYE nå er det FEST!!"

Sikkert fest for han i magen også som blir klødd intenst på hodet, siden eksemet er verst under magen der han henger - bokstavelig talt. Men noe hint skal han ikke ta. Selv ikke når folk bare "oj går det bra med deg eller" der jeg rusler andpusten forbi. Selv damen på legekontoret bare HAR DU IKKE FØDT ENDA! da jeg var inne for å tigge litt dop mot kløen. Viser seg at folk med baby i magen ikke får dop og jeg gikk brølende der i fra. Neida. Legen er dansk og jeg brøler ikke til dansker. Har blitt brølt TIL av dansker, men det var en jeg syklet ned som fireåring. Han var rød, slik dansker ofte er, og veldig, veldig sint der han veivet med den ene hånden og holdt seg på tissen med den andre. Ikke fordi han var pedo, men fordi at jeg hadde truffet han midt i bjelleklangen med den lilla sykkelen min.


Ikke meg. Ikke en random kid heller, det er nok Thea - i Danmark. Sykkelen har hun fortsatt, støttehjulene har hun fortsatt og jeg kan bekrefte at sokker i Crogs fremdeles forekommer.

Vi har, ikke uventet, begynt så smått å forberede oss til fødsel. Den kan skje når som helst, selv om jeg tror han kanskje har planer om å bli født i 2018. Det virker det som Vegard tror også, for han har lagt planer med på termindatoen. Nå er det bare noen prosenter som blir født på akkurat den datoen, men hallo, likevel. Thea for eksempel kom på mens-datoen. Av en eller annen grunn tror Vegard at man får en forvarsel på ca 24-48t før fødsel. Akkurat som om livmoren er en app. Pling, gjøre seg klar til fødings om 47t 59min. Han tror heller ikke at han trenger å ha med seg noe på føden, sånn som bytteklær og tannkost, og han lever i den tro at han kan reise UT for å kjøpe seg mat midt i fødselen. Eee lol. Men det er greit, han kan få låne en nettingtruse av meg og jeg skal dele noen kjeks. Han er iallefall in for a treat når det kommer til hele opplevelsen.

Jordmoren har forøvrig også lagt planer for oss og med humoren hun har så skal vi på omvisning på sykehuset ... på nettopp termindagen. Jeg har egentlig ledd av hele greia og tenkt at han kommer da ut LENGE før det, men nå tror jeg faktisk at dere finner oss i gangene der på Lørdag likevel - uten baby.

Jeg har lest alt av kjerringråd for å få fødsel i gang, men har fremdeles bare krysset en av på listen. Og det er spicy food, din gris! Det hjalp ikke. Har også kjørt over humpete vei siden kommunen har gravd opp alt utenfor her. Det er helt SYKT at det er MULIG å lage en SÅ humpete vei!! Tenk på den mest humpete veien du vet og gang det med fjorten. Jeg skal ha klart nummeret. til kommunen og ringe i det sekundet jeg skal kjøre over der med rier!!! Da blir røde dansker bare barnemat. Forøvrig irriterer jeg meg også over fuglesang, måkeskrik, skjærunger, gravemaskiner og det faktum at jeg spiser en is opp på under ett minutt. Og eksem. JÆvla eksem.

But I'm sexy and i know it.

Liker

Kommentarer

Hønemor
Hønemor,
Bli med i "føde-på-termin-datoen"-klubben. Verdens kuleste klubb! Det passer jo rimelig bra siden dere er på sykehuset likevel! Apropos måkeskrik. Husker da jeg var supergravid med Thomas og en måke satt og ruget i redet sitt som er på en fjellhylle rett oppforbi huset vårt. Vi satt og så på hverandre med medfølende blikk...Den sitter på samme plassen i år, men i år peker jeg på den og ler skadefro, muhaha! Lykke til med fødselen! Den starter vel imorgen kveld da 😉gullegget.blogspot.no/
litloo
litloo,
Jeg hadde faktisk sympati med en edderkopp da jeg gikk med Thea, den mistet egget sitt og ble helt fortvilet. Jeg stemmer litt i for at det skjer akkurat på termin faktisk, Vegard er helt overbevist (selv med planer😂) Da eller dagen etter som er bursdagen hans. nouw.com/litloo
Tonje
Tonje,
Kjenne meg så jævli igjen! Den ventetida e bale! Sjølv med bekkenplaga tok eg meg nokon intervalldrag, 6daga øve termin! På morgonen 7 daga øve kom han! HELDIGVIS! Masse lykke til dei nermaste dagane 😊
litloo
litloo,
Finner meg snart løpende på den humpete veien her 😂 Tusen takk! Håper jeg slipper overtid (det gjør fuglene utenfor her også, de bare vet det ikke)😊nouw.com/litloo
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229