Pyjamasparty

Graviditeten, Mammalivet

I dag var det pyjamasfest i barnehagen. Dette var naturligvis nøye planlagt fra Thea sin side, hun skulle ha to bamser og nattkjole med strømpebukse og dette har hun mast om i en uke. Pyjamas er for lengst skrevet av akseptabelt å bli sett i - listen, sammen med ting som er blått, grønt eller gudforby brunt. Da hun kom hjem fra barnehagen i går, derimot, hadde de tydeligvis hatt et par samtaler i venninnegjengen. Nå lurte hun nemlig på om det kanskje var mulig å ta på en tights og en genser, slik at det så ut som hun hadde pyjamas. Jeg tittet på henne en stund og bare okay? Du som ikke vil bli sett DØD i en pyjamas en gang. Men det var sånn at ALLE skulle gå i pyjamas, ikkesant, og da kunne ikke hun komme der i nattkjole! Det var KRISE. Jeg tror du har noen liggende, sa jeg, og fartet inn på rommet hennes. Nederst i skuffen under to hundre nattkjoler, lå det en ensom Hello Kitty - pyjamas og gråt av glede.

Pyjamasen passet, noe som er sykt merkelig siden jeg kjøpte den til hun da hun var typ tre og den har vært forvist siden. Livet smilte og fuglene sang for både Thea og pyjamasen.

For en stund siden fikk Thea en saue-klokke som åpner øynene når det er okay å stå opp. (Anbefales!) Jeg hadde stilt den på halv åtte i dag og 07.31 komma fem sto hun i soveromsdøren vår og nægget om vi ikke snart skulle dra. Hun hadde alt pakket pyjamasen i sekken sammen med et eple. Vegard spratt opp av sengen og dagen var i gang, iallefall for de to. Jeg lå noen minutter før jeg holdt pusten og tittet under dynen. Ingen unge som var født i natt heller. Neivel nei. Så dro jeg den nette lille kroppen min ut på badet og inn i dusjen.

Etter en kjapp skive var maset uutholdelig fra fru pyjamas og det var klart for å dra. Thea sparket selvsikkert opp porten i barnehagen og løp inn. Ingenting kunne knekke henne, for hun hadde ROSA PYJAMAS! I gangen sto noen barn som akkurat var kommet inn dørene og hun var svært kjapp med å kritisere den enes antrekk. Er det DER pyjamasen din? De bare øøø nei. Flere barn kom ut i gangen for å se hva som skjedde. De var ferdigkledd i pyjamas og det ble nesten litt krise i toppetasjen til Thea, som bare hadde sin med i sekken. Hun løp inn på do og skiftet i lysets hastighet. Vanligvis bruker hun to TIMER på en sokk, no kidding, nå var hun ferdig på to sekunder og kom spradende ut igjen. Uten å si noe mer til noen, gled hun elegant inn mens hun viftet litt med armen.

Hvor hun har det fra, må dere faktisk ikke spørre meg om.Dagen for oss som ikke har vært på pyjamasparty, har gått til å jobbe i tomten og å gå til jordmor. Føler jeg ikke trenger å spesifisere hvem av oss som gjorde hva. Magen hadde sunket litt ned, noe jeg absolutt ikke merker og vekta hadde steget litt opp, noe jeg absolutt merker. Tre kilo på tre uker for å være nøyaktig og det er tre kilo med vann! Og kanskje litt baby. Vi var på ultralyd Fredag nemlig og fikk vite at han (who has no name) er 3670 gram allerede NÅ og det er 11 dager til termin i dag. Jeg tror det er på høy tid at jeg setter meg ned med kroppen min og forklarer at vi er faktisk bare 55 kg til vanlig og folk på 55 kg skal ikke føde unger på over 4 kg!! Det får være nok at de er en tredjedel av høyden min når de kommer ut!

Jeg spyr! Joda de er robust og fin, og Thea kom (omsider) ut med dobbelthake, dobbeltmage og dobbeltlår. Litt sånn som jeg ser ut for tiden. Mer å ta i mer å bli glad i, eller ikke. Jeg har forresten ikke dobbeltmage, det er en eneste HARD klump. En evig kynner. De varer i ca ti minutter står det på Internett, tenker vi sier ti timer jeg. ERROR 404 FUN NOT FOUND

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229