Muttern min på 12 år

Mammalivet

​Her en dag var jeg oppe hos pappa og lusket på det gamle rommet mitt. Det har naturligvis stått urørt siden den dagen jeg flyttet ut, på veggen henger det medaljer i alle idrettene jeg har vært med på og under er en hylle full i pokaler og flotte bilder av meg som vinner de. Over henger det en banner som står number one daughter!!

HAHA. Neida. Jeg har ikke vunnet en medalje i hele mitt liv. Eller jo, jeg har jo vunnet noe juggel på slike events der "alle er vinnere" og alle får medalje. Og DET er ikke akkurat noe å skrive hjem om. En dag fikk pappa den brilliante ideen at han kunne oppbevare det falske juletreet sitt der inne uten å pakke det ned, og dermed måtte mine ting på MITT rom vike unna og alt ble pakket i kasser. Jeg fikk egentlig en frist til å hente alt siden jeg på den tid hadde flyttet i min egen leilighet, men jeg syns øl var mye viktigere enn å stå der og sortere gamle ting i "ha og ikke ha" - hauger. Pappa fikk derfor med seg mamma og sammen sorterte de alt i kasser som jeg kunne få rydde opp i en dag jeg hadde tid. Jeg har aldri hatt tid.

Her en Fredag var vi invitert opp på pizza hos pappa, AKA Olemannspizza. Etter en stund da Thea satt med nesen begravd i en lekekasse og Vegard og pappa drakk litt øl mens de så på NRK (pappa ser alltid på NRK og alle andre kanaler er skapt av djevelen himself!!), bestemte jeg meg for å snike litt i gamle kasser nå som alle var opptatt med sitt. Jeg gikk inn på rommet, viftet litt med fingrene og åpnet første og beste kasse. 

"Åh herreGUD" ropte jeg. 

Synet som slo imot meg var innholdet fra den hemmelige skuffen jeg hadde hatt på rommet, den nederste i skrivepulten, den jeg hadde tatt AV knotten på slik at ingen skulle luske i den. Skuffen som var full i hemmeligheter, dagbøker, I love this and I hate that. Skuffen jeg hadde glemt at eksisterte den dagen mamma og pappa skulle rydde. Skuffen med en fjortissss sine innerste følelser og egentlig hele livet, og den var bare TØMT hensynsløst ned i en kasse. Oh jesus christ. 

Jeg ble helt lilla av flauhet og smekket sammen lokket. 

"I Love hvem da" flirte Vegard og pappa, som nå var kommet inn på rommet uten at jeg merket det. Sikkert på grunn av dødsropet mitt for ett sekund siden. "Nei INGENTING" brølte jeg, så klamret jeg meg fast i esken som en løve som beskytter barna sine. "UT!" Jeg kunne høre de dævvet av lol hele veien tilbake til sofaen. Jeg hang rundt kassen en stund mens jeg lurte på om jeg skulle klatre opp i den og bare dø. End life liksom. Etter ca tyve minutter bestemte jeg meg for at kassen sikkert ikke var SÅ flau likevel og at jeg antagelig overreagerte. Jeg satte meg opp og åpnet den forsiktig og myste inni. "Er det mulig?" mumlet jeg og kjente hatet mot Hege (18) som ikke prioriterte å få slettet dette fra jordens overflate, fremfor å drikke øl og rope mohøy. Jævla ungdom. Heldigvis var ikke denne skuffen like flau som en skuff dagens fjortis sitter på. Den er vel full i angrepiller, dildoer og flæsjlights, så det kunne selvfølgelig vært verre. Eller nei. Nei, det hadde nesten vært bedre ass.

Jeg rasket med meg kassen og den står nå trygt oppe på loftet. Eller nei, host, den gjør ikke det Vegard, jeg har brent den. Lover. Ikke gå opp å se.

Jeg var, som jeg innledet med, oppe hos pappa igjen en dag og glodde i flere kasser. Han var bortreist og Vegard var på jobb, så jeg kunne få sitte der i fred og dømme teite fjortis-Hege og samtidig ha noe av verdigheten i behold. Etter en del kasser med junk fant jeg en liten sko-eske innerst i klesskapet. Greit tenkte jeg, mens jeg trakk pusten og strakte meg etter den. Jeg åpnet den raskt, på samme måte som man trekker av et plaster, og glodde oppi. Den var full i kondomer!!! Neida. Den var full i leker fra Donald-blader. Hege(12) som var MYE mer oppegående enn både Hege(14) og Hege(18), hadde lagt alle lekene UÅPNET i denne sko-esken for å spare de til sin fremtidige unge. Now that's a NAAW-moment! Min fremtidige unge som nå er min nåværende unge ble utrolig glad for denne gaven from beyond. Takk mamma(12), ilu <3 <3 <3


 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229