Katastrofen har rammet oss!!

Haha

Det hele startet i går tidlig. Vegard hadde sovet litt dårlig og gikk og sukket HØYLYTT over akkurat det. Han hadde hatt ville drømmer og ting var faktisk litt krise in Vegardtown. Han tok seg en kaffe, spiste frokost (noe som er høyst uvanlig, han er en lunchmann) og gikk ut for å hjelpe naboen med litt diverse.

Etter en stund kom han og satte seg på terrassen og mente at han faktisk var litt dårlig. Han kjente litt ekstra etter og endret det til SYKT dårlig. Han slepte kroppen sin inn og jeg lusket etter. Da jeg kom opp i stuen hadde han dratt teppet over nesen og lå og gispet i sofaen mens han smattet på Camelbak flasken sin - som han hadde fylt med VANN. And behold this, TVen var av! Han lagde noen lyder og jeg gikk nærmere for å høre. "Har ... vi ... termometer?" pep han med store blanke øyne.

Det var da jeg skjønte det. MANFLU is in town!


  • Haha

Liker

Kommentarer

Katinka
Katinka,
Det der kunne lett ha vært her🙈 Før jul hadde jeg,og alle 4 ungene influensa,lå strak i over en uke,og han vettu,hadde feber 1 1/2 dag,og var on the other side,i følge han selv.. jesus..
litloo
litloo,
Ja det er utrolig hvor dårlige de blir. Han hadde null sympati når jeg var kvalm og utrolig dårlig i begynnelsen av graviditeten, men nå som han har feber må han har hjelp 24/7 omtrent haha 😃nouw.com/litloo
wife
wife,
Oh no, manflu ass 🤣 Know the struggle... Håper han klarer seg 😉👌🏼nouw.com/wife
litloo
litloo,
Det spørs, haha 😊nouw.com/litloo
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229